Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 19-25 Iunie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Iunie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Planetele

Postat de Urania Horoscop On June - 28 - 2010

Dă click pe numele planetei pentru a afla mai multe.

Soarele Luna

Mercur Venus Marte Jupiter Saturn

Uranus Neptun Pluto


Planetele in astrologie au o insemnatate diferita fata de ceea ce semnifica ele in astronomie. Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat miscarea planetelor pe cer si au incercat sa gaseasca o corespondenta intre acestea si vietile lor.


Termenul “Planeta” definea initial 5 corpuri ceresti (Venus, Mercur, Marte, Jupiter, Saturn) ulterior adaugandu-se Soarele si Luna numite uneori “Luminarii”. In antichitate acestea reprezentau “Zeii” iar conexiunea intre miscarea lor pe cer si evenimentele terestre – “vointa” acestora. O parte din astrologii moderni considera ca acestea “ne influenteaza”. Ceialalti sustin ca e vorba de o regula universala, un model – “la fel ca sus este si jos”. In traditia chineza planetele sunt asociate cu fortele de baza ale naturii.

Exemple de modele in economie, tehnica, clima sau psihologie si corespondenta cu ciclurile planetare:

1. La fiecare 3 orbite a lui Neptun in jurul Soarelui, Pluto face 2. Planetele se intorc la pozitia initiala odata la 500 de ani. Prof. Raymond P. Wheeler a cercetat 20 de secole de inregistrari istorice si a elucidat prezenta unui ciclu climateric de 500 de ani. Concluzia lui a fost: “Punctele de cotitura (intre civilizatiile noi si vechi) au loc atunci cand perioada rece-uscata ajunge la maximul severitatii.” Un alt model asociat acestui ciclu are loc in ritmul dominatiei mondiale dintre Est si Vest.

2. Ciclul Kondratieff de aproximativ 60 de ani, este descris ca o perioada repetitiva in economia mondiala. Ciclul consta in perioade de alternare intre o crestere economica puternica si perioade mai putin favorabile. Din punct de vedere astrologic acestui ciclu ii corespunde combinatiei Jupiter – Saturn (Jupiter completeaza 5 orbite in timp ce Saturn completeaza 2 revenind la pozitia intiala odata la 59-60 de ani.)

3. Ciclul inventilor, inovatiilor si descoperirilor declansat de Uranus care are o durata de aproximativ 84 de ani, spre exemplu in cazul cailor ferate: primele locomotive cu abur apar in anii 1820, locomotivele electrice puse in functiune in 1902 si mai recent TGV-urile aparute in anii 1980 sau un alt exemplu este inventia telefonului in 1877 care este urmata in 1960 (exact la prima intoarcere a lui Uranus peste pozitia sa initiala) de trecerea la telefonia digitala si exemplele pot continua.

4. Criza varstei mijlocii care apare la 40-45 de ani atunci cand Uranus este in opozitie cu pozitia pe care o avea in momentul nasterii si care se defineste ca plictiseala, agitatie, dorinta de a face ceva cu totul nou, nevoia de libertate etc.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kondratiev_wave
http://www.cyclesresearchinstitute.org/wheeler.html
http://www.spirasolaris.ca/sbb4c_07.html

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 12-18 Iunie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 11.06.2021 Luna în Capricorn, de la 16:55 în Vărsător. Nu puneţi presiune pe genunchi azi! Mai bine evitaţi sporturile solicitante şi ocupaţi-vă de treburi administrative. Sfat culinar: morcovi.

11 iunie - Nicolae lorga, Gheorghe Lazăr, Tony Richardson, Bill Moyers, Ken Follett, Kenny G , Brian McKnight, Igor Stravinsky,„Marky"Mark Wahlberg, Chad Allen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI