Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-5 Martie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-5 Martie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Venus

Postat de Urania Horoscop On June - 28 - 2010

Venus


Venus este aproape de dimensiunile Pamantului si are o miscare de revolutie de 225 de zile. Se afla la 0,723 ua de Soare, si este acoperita in totalitate si in permanenta cu nori densi, alcatuiti din acid sulfuric. La suprafata sa, efectul de sera, provocat de continutul mare de bioxid de carbon (97%), duce la cresterea temperaturii medii pana la 480° C. Nu se departeaza de Soare cu mai mult de 47 de grade, si in functie de pozitia sa pe cer este vizibila ori dupa apusul Soarelui, ori inainte de rasaritul sau.

Culoare galben
Metal cupru
Piatra pretioasa agata, smarald
Domiciliu
Exaltare
Trigonocratie
Cadere
Exil

Cuvinte cheie Sotia, mama, surorile, fetele, amantele, artistii, muzicantii, farmacistii, parfumierii, bijutierii, tesatorii, castigul, aurul si bijuteriile, casatoria buna, progenitura numeroasa, moartea prin medicatie gresita, prin intoxicatie alimentara, prin abuzul de placeri lumesti, sau din cauza femeilor. Venus prost conditionata in horoscop va insemna prostituatele, proxenetele, cersetoarele, depravatii si conducatorii localurilor suspecte.

Calitati Amabilitatea, sociabilitatea, blandetea, talentul artistic, rafinamentul, bunul gust, armonia, cultura, atractia fizica
Defecte Gelozia, usurinta, nepasarea, moralitatea indoielnica

Generalitati


In astrograma natala,Venus ofera informatii despre placerile senzoriale, despre relatiile spre care aspiram si modul in care ne manifestam afectivitatea. Semnul in care se afla Venus ne arata modul in care nativul traieste sentimentele, mai ales in dragoste, in casatorie, atitudinea fata de bani, valori sociale, estetice. In astrologia veche, Venus era considerata micul benefic si era un simbol al vietii sentimentale, al dragostei, al artei. Venus in aspect negativ, exprima de asemenea pasiunile neinfranate, vanitatea, depravarea si dezordinea. Deci, intr-o tema natala arata ceea ce ne place mai mult si ce fel de persoana ne atrage, ne fascineaza. In fiinta umana simbolizeaza potentialul afectiv, modul in care reusim sa ne exteriorizam sentimentele si sa ne satisfacem placerile. Venus reprezenta sentimentele, senzualitatea rafinata, iubirea, simpatia, armonia formelor si blandetea. Mercur poate sa observe, sa cuantifice, sa insoteasca de cuvinte orice stare, dar realitatea lor nu poate fi in intregime prinsa si imobilizata, decat atunci cand trecem dincolo de cuvinte, dincolo de ratiune. Perceptia mentala mercuriana aduce informatii despre forma, pe cand emotiile venusiene aduc informatii despre continutul acestei forme. In consecinta, Venus ne reveleaza un mod de a cunoaste si de a comunica cu realitatea pe baza criteriilor estetice, a sentimentelor si trairilor sufletesti. Venus aduce oamenilor stiinta cerului si spiritul de justitie prin cunoasterea inimii si a dragostei.

Tipologic
Ne vom reaminti de Venus cea a pictorilor din secolul al XVIII-lea, toata numai forme, rotunjimi, dar cu o oarecare fermitate (ceea ce le deosebeste de tipul lunar). Fata este ovala, trasaturile sunt blande, echilibrate, armonioase, tenul este roz. Liniile sunt suple si rotunde, atitudinea si gesturile sunt elegante, relaxate si fara bruschete. Degaja o impresie generala de armonie si amabilitate.

Psihologic
Venus reprezinta erotismul, calitatile artistice, culoarea si tonul. Pe planul inferior da sexualitatea, iar pe cel superior simtul estetic, productia artistica, muzicala si teatrala.

puternica si bine aspectata sexualitate armonioasa, sensibilitate, simt estetic si dragoste de viata
puternica si prost aspectata hipersexualitate, sentimentalism, viciu, frivolitate si perversiune
slaba si prost aspectata frigiditate, o absenta de sentiment si de orientare estetica, precum si lipsa dragostei de viata

Sociologic
Venus va indica luxul si petrecerea, arta si desfatarea. La pozitii venusiene dominante, aspectele nefavorabile nu dauneaza capacitatii artistice, ci numai vietii instinctuale, care apare trudita.

Energetic
Energia lui Venus este calda si umeda, mai mult umeda decat calda. Ea este linistitoare, echilibranta, moderatoare, dar fara ca sa franeze sau sa inhibe. Ea mladiaza, indulceste, moaie, unge facilitand astfel contactul si unirea. Patologic, ea este lasciva, incarcata, si naste lenevia. Venus este considerata ca reprezentand principiul atractiei, al absortiei si al energiei centripete.

puternica si bine aspectata atractie
puternica si prost aspectata absortie
slaba si prost aspectata respingere

Patologic
Un exces de energie venusiana poate sa se manifeste prin scurgeri mucoase excesive, o tonicitate insuficienta la nivel muscular, o lenevire intestinala, pofte exagerate, excesive in raport cu capacitatile organismului. O energie venusiana insuficienta se exprima dimpotriva printr-un tonus muscular excesiv si prin miscari rupte, lipsite de suplete (energia opusa si complementara a lui Marte devine atunci dominanta), o uscaciune a mucoaselor ce poate evolua spre inflamatie etc. Printre perturbarile de energie venusiana, putem cita tulburarile de echilibru, vertijele, sindromul cerebelos de exemplu, unele probleme de homeostazie (echilibrul mediului intern), mai ales daca sunt legate de o disfunctie renala.

Fiziologic
Venus reprezinta functiile ce tind sa echilibreze, atat la nivel fizic cat si la nivel molecular. Ea mladiaza, unge si relaxeaza. I se atribuie functii feminizante, in special la nivel endocrin, si in sensibilitatea tactila atunci cand ea este asociata placerii. Planeta influenteaza functiile sexuale sub aspectul feminin si activitatea hormonala in legatura cu ele. Se spune ca mai ordoneaza si procesul de preluare al acidului carbonic de catre sange.

puternica si bine aspectata sexualitate puternica si armonioasa si echilibru hormonal
puternica si prost aspectata hipersexualitate si hiperfunctie hormonala
slaba si prost aspectata asexualitate si inhibitia functiei hormonale

Organic
Venus este in legatura cu glandele sexuale feminine, cu ovarele si intregul sistem al glandelor cu secretie interna, rinichii, gura, gatul (laringele), mucoasele, cerebelul si venele. Afecteaza aceste organe din punct de vedere patologic.

Venus în semne și case

Venus in semne da informatii despre cum isi exprima nativul emotiile in relatiile personale, in special in dragoste si casatorie. Ea da, de asemenea, date importante despre atitudinea fata de bani, posesiuni, confort si valorile sociale si estetice.
Plasarea lui Venus in case da informatii asupra modului cum se exprima nativul in societate, din punct de vedere artistic, romantic, sau pur si simplu al armoniei pe care este capabil s-o creeze in jurul sau. Casa lui Venus mai indica tipul de oameni cu care nativul stabileste relatii sociale, romantice si de prietenie apropiata.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-5 Martie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.02.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 februarie - Michael Bolton, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Victor Hugo, Levi Strauss, William „Buffalo Bill" Cody, William Frawley, Madeleine Carroll, Margaret Leighton, Jackie Gleason, Tony Randall, Betty Hutton, Jhonny Cash, Jennifer Grant, Mark Dacascos, Erykah Badu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI