Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Mai

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Gemeni, Treizeci mai – Ziua timpului scurt


Dorinta de libertate si independenta functioneaza atat negativ cat si pozitiv in cazul nativilor zilei de 30 mai. Le va fi foarte greu sa mentina aceeasi rutina an dupa an. Deoarece vor tanji dupa schimbarea brusca si extrema, vor avea de infruntat frustrari majore daca sunt reprimati. Adesea, nativii zilei de 30 mai doresc sa fie persoane responsabile, de incredere si de care poti depinde. Desi se vor repeta constant, le va fi foarte dificil sa duca la bun sfarsit anumite sarcini. Cei nascuti astazi isi pot aduce cel mai bine contributia si se pot exprima prin munca individuala, initiativa individuala si viziunea personala.

Persoanele nascute pe 30 mai atrag adesea mania persoanelor pe care le dezamagesc. Nu este drept sa fie invinovatiti nativii acestei zile pentru tot ceea ce decurge rau sau pentru siretenie pentru ca schimbarea si instabilitatea sunt firesti pentru ei. Intr-adevar, toanele lor, in cazul in care sunt barbati se pot schimba intr-o singura secunda. Femeile nascute astazi pot actiona intr-un mod uimitor de echilibrat in situatii simultane. De exemplu, ele pot tine o casa si in acelasi timp pot conduce o afacere, pot duce o viata secreta si pot visa la noi proiecte.

Persoanele nascute pe 30 mai trebuie sa se feresca sa-si ia angajamente pe care nu le pot onora. Datorita bunelor intentii, ei vor promite luna de pe cer, inchipuindu-si ca, daca apar probleme mai tarziu, se vor descurca sa le rezolve. Aceasta este o greseala fatala care ii caracterizeaza pe nativii mai putin evoluati ai zilei de 30 mai. Acestea se intampla in cazul in care nu apeleaza la factorul lor de realism. Ei trebuie sa invete ca anumite persoane pe care le intalnesc vor lua ceea ce spun ei foarte in serios si ii vor bate la cap pana intr-un final. In acelasi mod, iresponsabilitatea manifestata in cazul banilor trebuie tinuta in frau. Ei pot crea mari greutati familiilor lor daca nu vor fi chibzuiti din acest punct de vedere. Cei care au predispozitie spre ruinare ar trebui sa-si limiteze orizonturile. Actioneaza cu pasi marunti, in timp, construieste incet si sigur.

Viteza este punctul forte al nativilor zilei de 30 mai. Adesea, insa, poate degenera intr-o varietate frenetica ce le favorizeaza exprimarea energiei emotionale. Totusi, agerimea combinata cu siguranta, tineretea si atitudiea copilareasca fata de viata ii face pe multi dintre cei nascuti astazi irezistibil de atragatori. Deciziile pripite ale persoanelor nascute pe 30 mai ii iau prin surprindere de cele mai multe ori pe cei din jurul lor. Desigur, cand aceste surprize sunt placute ei sunt bineveniti. In schimb, dupa o vreme prietenii incep sa priveasca in urma la ultimele scheme sau eforturi ale celor nascuti pe 30 mai si nu ii mai intampina atat de primitor. Pe de alta parte, ideile celor nascuti astazi sunt avansate, abordarea lor este convingatoare, ambitia si dorinta lor de finalizare este putenica.

De obicei, persoanele nascute pe 30 mai vor tinti catre nivelele superioare si vor ajunge acolo doar daca propria lor abilitate de a produce haos nu ii saboteaza. Moderatia, cel mai dificil lucru pentru persoanele dominate de porniri puternice de acaparare, este esentiala pentru a avea succes in cariera lor, in dragoste, cat si in cadrul familiei. Nativii zilei de 30 mai sunt muncitori foarte exacti si lucreaza foarte bine cu mainile. Atunci cand fac ceea ce le place, nativii exceleaza din punct de vedere tehnic. In aceste conditii, ei vor avea asigurate elementele de baza care le sunt atat de necesare.

SFATURI:
Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala. Evita sa fii distras. Actioneaza deliberat si cu un scop anume. Fereste-te de schemele nefondate si de frivolitate.

PUNCTE FORTE:
Rapid
Expansiv
Priceput

PUNCTE SLABE:
Foarte sensibil
Nervos
Instabil

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI