Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Sase iunie – Ziua vizionarului


Nativii zilei de 6 iunie poseda o viziune caracteristica care se poate manifesta in cadrul profesiei, in afacerile de familie si in domeniul lor de studiu si va influenta fiecare aspect al vietii lor. Pentru ei este foarte important sa isi duca la bun sfarsit planurile de anvergura pe care le incep. Astfel, cei nascuti astazi pot fi singuratici sau incapabili sa se deschida in profunzime in fata celor apropiati. Ei au impresia ca si-au exprimat deja sentimentele ce stau de fapt ascunse in sufletul lor.

Cel mai mare pericol pentru cei nascuti pe 6 iunie este ca viziunea lor ii va duce la extreme, atat in ceea ce priveste oamenii, cat si faptele. Rezultatele negative ale unui asemenea extremism pot implica atat vatamari personale cat si esecuri si chiar deces. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie protejati atunci cand fac uz de energii neobisnuite.

Polaritatile de toate felurile ii captiveaza pe cei nascuti pe 6 iunie. Nativii acestei zile nu au prea mult timp pentru a face compromisuri sau pentru a cauta sensul vietii. De obicei, ei vor cauta sa isi implineasca obiectivele si dorintele. Anumite persoane nascute pe 6 iunie par sa fie moderate sau chiar conservatoare in comportament. In spatele unei asemenea fatade se ascunde insa o fiinta cu o fire mult mai radicala. In cazul in care cei nascuti pe 6 iunie sunt obligati de catre societate sau circumstante sa duca vieti mult mai previzibile, latura lor salbatica se manifesta sub forma unor vise si fantezii.

Femeile nascute pe 6 iunie pot avea calitati neobisnuite, chiar bizare. In general, insa, barbatii nascuti astazi vor fi cei ciudati. Persoanele mai putin evoluate nascute astazi vor avea un comportament excentric si o viziune prea slaba asupra lumii. Acesti nativi mai putin inzestrati sau mai putin avansati trebuie sa invete sa-si accepte rolul in viata. In caz de dezechilibru mintal extrem, nativii acestei zile se pot manifesta distructiv si chiar criminal.

Cei mai evoluati nativi ai zilei de 6 iunie vor face inevitabil uz de abilitatile lor vizionare pentru a-i edifica si avansa pe cei din jurul lor. Adesea, ei vor folosi o modalitate de comunicare unica. Ideile unor asemenea nativi servesc ca sursa de inspiratie pentru cei capabili sa ii inteleaga. Pentru a ajunge sa aiba o audienta mai mare, nativii zilei de 6 iunie trebuie sa se asigure ca mesajul lor este foarte bine inteles. Ei trebuie sa fie siguri ca nu intervine nici un fel de blocaj intre ei si auditoriu.

Cei nascuti pe 6 iunie poseda un zel revolutionar, o dorinta de a reface structurile sociale existente dupa propria perceptie in scopul de a le imbunatati. Mai presus de toate, libertatea este o conditie de baza pentru nativi.

SFATURI:
Invata sa impartasesti mai mult celorlalti. Atentie la efectul pe care il ai asupra celorlalti. Nu neglija lucrarile mici de intretinere. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE:

Vizionar
Expresiv
Artistic

PUNCTE SLABE:
Neinteles
Extremist
Aerian

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI