Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

8 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Opt iunie – Ziua individualismului influent

Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in sectorul umanist sau in arta. In calitate de conducatori de familie (acest lucru este valabil in special pentru femei) ei demonstreaza un sentiment puternic al responsabilitatii. Ei demonstreaza ca sunt persoane de caracter si stabile in momentul in care apar conflicte. Totusi, nativii mai talentati se manifesta cat mai excentric si mai iesit din comun cu putinta. Echilibrul lor mental poate fi destul de precar datorita ego-ului lor sensibil si grupului social restrans in care convietuiesc.

Nativii zilei de 8 iunie sunt cunoscuti ca persoane care nu iau in considerare consecintele actiunilor lor. Ei nu execleaza nici in ceea ce priveste diplomatia. Astfel, o singura greseala ii poate ruina sau poate anula ani intregi de munca. In astfel de cazuri, planificarea temeinica si obiectivitatea sunt cruciale pentru finalizarea cu succes a proiectelor. Nativii foarte talentati sau creativi simt uneori nevoia sa se retraga din tumultul vietii de zi cu zi. Insa, in timpul acestor perioade de reincarcare a bateriilor sau de recapatare a inspiratiei, ei trebuie sa mentina legatura cu lumea si evenimentele mondene. Oricum, nativii acestei zile nu sunt cele mai sociabile persoane (chiar daca studiul oamenilor este pasiunea lor arzatoare). Nativii zilei de 8 iunie se vor simti confortabil si recompensati in prezenta celorlalti atunci cand vor face parte din cluburi, se vor ocupa de lucrari sociale sau isi vor practica activitatile preferate.

In tentativa lor de a fi corecti, cei nascuti astazi pot deveni moralisti. Din dorinta de a fi curajosi ei isi pot dezvolta tendintele agresive. De asemenea, oamenii nascuti pe 8 iunie, chiar si cei nonconformisti, pot deveni predicatori sau exagerat de moralizatori. Ei solicita celorlalti o toleranta pe care ei insisi nu o acorda. Pe de alta parte, nativii asteapta loialitate de la ceilalti, dar in acelasi timp dau si ei dovada de aceasta (in special in ceea ce priveste familia si prietenii). Totusi, pentru a progresa in dezvoltarea lor personala, cei nascuti astazi trebuie sa-si controleze sentimentele de vinovatie asociate unui simt exagerat al datoriei.

Datorita cresterii continue a cererilor ce insotesc ascensiunea pe scara succesului si datorita rezistentei lor scazute la stress, multi dintre cei nascuti pe 8 iunie sunt cei mai fericiti atunci cand ajung la un nivel de performanta la care ei opereaza satisfacator si unde stageneaza de obicei. Pe de alta parte, cei destinati sa ocupe pozitii superioare in firme sau in afacerile proprii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata singuratatii si dificultatilor ce insotesc inevitabil o urcare in varful piramidei. De asemenea, ei sunt foarte constienti de realitatea vietii acolo sus. Cand ocupa posturi de raspundere sau care implica autoritate, persoanele nascute pe 8 iunie trebuie sa pastreze viu in minte faptul ca orice lipsa de comunicare intre ei si angajatii lor sau public nu va face altceva decat sa le intensifice stresul. Asadar, ei trebuie sa pastreze canale de comunicare deschise ce vor permite un schimb usor de informatii si discutarea problemelor. Daca aceste cateva cerinte sunt indeplinite, mintile lor vor ramane libere sa isi ia zborul, sa inoveze, sa puna in practica teoriile si planurile cu rezultate extraordinare ce vor constitui un avantaj si pentru ceilalti.

SFATURI: Tine sub control aspectele moraliste si critice in ceea ce te priveste. Ia in consideratie cu grija standardele pe care le stabilesti (in cazul tau si al celorlalti). Relaxeaza-te. Multumeste-te cu locul in care te afli, cel putin pentru moment. Nu lasa ambitia sa-ti conduca viata.

PUNCTE FORTE:

Respectuos
Priceput din punct de vedere tehnic
Individualist

PUNCTE SLABE:
Stresat
Extrem de zelos
Predispus la greseala

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI