Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

9 Iunie

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Gemeni, Noua iunie – Ziua insistentei mentale


Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obicei, in anumite domenii nativii demonstreaza calitati puternice si hotarate. In cazul altor domenii, in mod surprinzator, ei sunt refractari tocmai atunci cand este cazul sa actioneze. Este posibil ca ei sa fie hotarati si puternici la locul de munca, dar timizi in relatiile personale (in special in faza de initiere a acestor relatii). Alteori, din contra, ei vor demonstra mai putina ambitie si atractie in cazul carierei lor si vor fi mult mai dominanti acasa. Acesta dualitate poate exista chiar si in cadrul unui domeniu ce ii intereseaza si este in mod evident povocator pentru ei. Astfel, in special in sfera emotionala, ceilalti nu stiu intotdeauna la ce sa se astepte de la un nativ al zilei de 9 iunie. Persoanele apropiate vor fi intr-adevar surprinse de reactiile nativilor in cazul serviciului.

De obicei, in privinta ideilor, persoanele nascute pe 9 iunie sunt foarte predispuse sa greseasca. Ei nu renunta la ideile lor prea usor. Sunt sinceri, chiar brutali atunci cand critica punctele de vedere ale celorlalti. Intr-adevar, din cand in cand, ei pot parea exagerat de critici cu cei care sunt de partea lor (cei nascuti astazi nu considera loialitatea o virtute). Nativii zilei de 9 iunie pot deveni adevarati fanatici atunci cand vor sa se asigure ca ei si prietenii lor, familia lor sau asociatii lor sunt in totatlitate de acord.

Persoanele nascute pe 9 iunie au minti puerile si o orientare logica. Destul de des, ei se vor manifesta intr-o maniera imatura din punct de veder emotional. Din fericire, calitatile pozitive vor cantari mai greu decat asemenea copilarii. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se comporta cu copiii. Daca nu au ei insisi copii, adesea lucreaza cu persoane tinere intr-o scoala profesionala sau ca voluntari si vor iubi copiii altor membrii ai familiei.

Nativii acestei zile trebuie sa se fereasca de expresia necontrolata a emotiilor primitive, in mod special cand este vorba de gelozie, manie, adoratie sau alte forme negative de manifestare. Pregatirea intelectuala este cheia in acest caz. Cultivarea obiectivitatii in locul haosului, imbunatatirea unor aspecte ale vietii, desfiintarea legaturilor artificiale si locurilor inchise pe care si le-au creat reprezinta provocari importante si in acelasi timp multumitoare. Integrarea este tema principala in acest caz, cat si transformarea intr-o persoana completa. Cand persoanele nascute pe 9 iunie reusesc sa aduca aspecte variate ale vietii lor la un loc, ei vor fi capabili sa obtina fericirea maxima si succesul in tot ceea ce fac. In caz ca nu reusesc acest lucru, ei raman compartimentati si inconsecventi – extraordinari in anumite domenii si teribil de deficienti in altele.

SFATURI:
Incearca sa-ti stabilesti punctele forte drept standarde in cazul punctelor slabe. Intelegerea de sine si examinarea sunt cruciale. Retrage-te din tumultul vietii din cand in cand si mediteaza la anumite lucruri. Sporeste-ti creativitatea cand vrei sa te exprimi.

PUNCTE FORTE:
Sincer
Dotat
Logic

PUNCTE SLABE:
Imatur emotional
Inconsecvent
Neintegrat

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI