Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

13 Mai

Postat de Urania Horoscop On March - 8 - 2010

Taur, Treisprezece Mai – Ziua Militantului Infocat


In cele mai multe dintre cazuri persoanele nascute pe 13 mai au o popularitate foarte mare, atat in grupurile sociale apropiate, cat si in cadrul societatii in ansamblu. Cu o usurinta aparenta, in cea mai naturala maniera posibila, nativii pot obtine succesul si recunosterea pe care multi altii se lupta sa o obtina. Din nefericire, aceasta usurinta atrage dupa sine reprosurile. Persoanele nascute pe 13 mai sunt deseori acuzate de superficialitate sau de faptul ca obtin un succes banal, lipsit de profunzime.

Cei nascuti in aceasta zi au o puternica influenta asupra celor care ii inconjoara. Din aceasta cauza, ceilalti trebuie sa fie atenti sa nu puna prea mult suflet in relatia cu acestia pentru ca este posibil sa caute doar distractie. Daca pe de cealalta parte nativii doresc sa fie deschizatori de drumuri, sa fie ei cei ce iau hotararile ar trebui sa fie atenti la coruptie. Cei nascuti in aceasta zi prefera mai degraba sa transmita mesaje prin prezenta si activitati propriu-zise, decat sa o faca cu ajutorul ideilor.

Persoanele care au ca zi de nastere data de 13 mai sunt rareori pricepute in ceea ce priveste afacerile financiare. In general, au nevoie de ajutorul cuiva. Deci, le-ar fi de folos sa ceara ajutorul unor membrii ai familiei care sunt contabili sau care lucreaza in domeniul financiar. In acest fel, cu ajutorul unor consilieri de incredere vor reusi sa tina o evidenta corecta a afacerilor. Deseori, nativii acestei zile au un mare dispret pentru astfel de preocupari materiale. Ei considera ele ca nu fac decat sa-si distraga atentia de la drumul pe care si l-au ales.

Miscarea si calatoriile, de orice fel, sunt importante pentru cei nascuti in aceasta zi. Persoanele nascute pe 13 mai cad in depresii atunci cand cred ca nu mai sunt populare, indiferent daca este adevarat sau nu. La fel se intampla si in cazul in care, nativii se simt blocati intr-o ocupatie sau intr-un loc. Munca persoanelor nascute pe data de 13 mai va fi vizibil imbunatatita, daca acestea isi vor studia meseria si tehnologia necesara realizarii ei. Munca se va imbunatati de asemenea, daca nativii vor incerca sa inteleaga mai bine, sa aprofundeze si sa se preocupe mai mult de ceea ce au de facut. Cu toate acestea personalitatea pe care o au acesti indivizi nu favorizeaza asemenea inclinatii. Acest lucru se intampla pentru ca accentul este pus pe naturalete, pe a fi autodidact si pe usurinta de a face anumite lucruri. Studiul facut de o persoana nascuta pe 13 mai asupra unui domeniu ajuta la facerea diferentei dintre un diletant usuratic si un artist, om de afaceri, atlet sau muncitor in adevaratul sens al cuvantului, un profesionist. A accepta ca prin studiu se face aceasta mare diferenta si a se comporta ca atare este principala provocare pentru nativii acestei zile. Insa, ei pot alege sa-si exprime in mod natural talentele, sa impresioneze pe ceilalti si sa se bucure de aceasta. La fel de bine, pot alege sa fie ei cei care iau decizii importante si de care depind toti, in acest fel cladindu-si un foarte frumos drum prin viata. In acesta situatie, indivizii mai evoluati ar trebui sa se preocupe si de a-i ajuta pe cei din jur sa evolueze. Astfel, vor deveni cu adevarat responsabili si vor evita interiorizarea sau autodistrugerea.

Deseori, in viata unei persoane nascute pe 13 mai poate interveni o rasturnare de situatie. Aceasta rasturnare de situatie sau ceea ce o provoaca pot fi motivele unui regres sau ale unei tragedii – pe plan fizic, spiritual sau emotional. Aceasta criza nervoasa prin care vor trece nativii, ii va determina pe acestia sa evolueze din punct de vedere moral si sa capete vederi mai profunde. Daca acest eveniment, despre care am vorbit, nu apare in viata nativilor, acestia vor avea o experienta de viata mult mai limitata.

SFATURI: Tu hotarasti. Daca alegi calea mai dificila, vei avea parte de multte bucurii dar, de asemenea, vei avea parte de responsabilitatile implicate de folosirea la maxim a capacitatilor tale. Nu te lasa deranjat de cei care critica usurinta ta de aface anumite lucruri. Nu te multumi cu putin in ceea ce te priveste.

PUNCTE FORTE:
Natural
Jovial
Nelimitat

PUNCTE SLABE:
Superficial
Ciudat
Depresiv

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI