Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Februarie

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Varsator, Intai februarie – Ziua incapatanarii

Nativii zilei de 1 februarie sunt persoane destul de realiste. Nemultumiti de speculatiile abstracte, ei simt nevoia sa isi impuna ideile in fata celorlalti. Incapatanati, inflexibili si curajosi, ei stiu cand au dreptate si nu sunt dispusi sa cedeze sub nici o forma. Deoarece, de obicei, au o pregatire intelectuala temeinica si se pricep sa improvizeze destul de usor, ei sunt capabili sa evite situatiile compromitatoare si problemele pe care prefera sa nu le abordeze. Astfel, ei pot deveni niste adversari redutabili. O persoana nascuta pe 1 februarie este in mod caracteristic energica, dar adesea neastamparata ca un copil.

Problemele emotionale ii pot influenta negativ pe nativii zilei de 1 februarie, mai ales in anii tineretii. Rebeli, impulsivi si necontrolati, nativii isi vor crea probleme in mod repetat. Intre soliditatea lor mentala si vulnerabilitatea emotionala exista o contradictie, astfel incat de-a lungul timpului ei se manifesta ca doi indivizi diferiti. Daca nu isi vor folosi puterea vointei pentru a-si controla pornirile interioare, vor intampina greutati si vor trai un adevarat haos.

Nativii mai evoluati isi vor integra talentele multilaterale intr-o persoana cizelata si practica, insa acest lucru cere timp. Pana ce vor face acest lucru, carierele lor pot fi extrem de instabile. Ceilalti ii vor percepe confuzi sau preocupati si vor fi surprinsi de ce acestia nu au reusit sa realizeze mai mult in viata, in ciuda ambitiei lor.

In completarea manifestarilor sentimentale si intelectuale, latura senzuala a nativilor zilei de 1 februarie are nevoie sa fie exprimata si incurajata. Ea poate crea probleme suplimentare daca va scapa de sub control. Dintre calitatile mentionate anterior, in ierarhia personalitatii lor, intelectul este de obicei pe primul loc, latura senzuala pe al doilea si cea emotionala pe al treilea. Cel de-al patrulea domeniu ca importanta (mult prea des neglijat), acela al intuitiei ar trebui cultivat si luat in considerare cat mai mult posibil. Este important ca acesti indivizi talentati, dar haotici sa isi intareasca legatura dintre aceste calitati.

De asemenea anumite probleme intervin datorita faptului ca puterea ratiunii si logicii este atat de bine dezvoltata la nativii zilei de 1 februarie, incat poate eclipsa latura lor intuitiva. Cand ratiunea da gres, ei au tendinta de a se cufunda in zonele sentimentale si fizice. Pentru nativii zilei de 1 februarie controlul de sine nu este cel mai ravnit, ci intelegerea de sine si mai presus de toate integrarea personalitatii. Ei au ca obiectiv principal evolutia spre o fiinta profund sentimentala. Datorita vointei si hotararii lor pot ajunge departe.

SFATURI: Cultiva-ti puterile intuitive, sunt resurse naturale. Incearca sa fii mai rabdator si contemplativ. Nu fii prea nerabdator sa ii multumesti pe ceilalti. Fii propriul tau sef.

PUNCTE FORTE:
Hotarat
Inteligent
Ferm

PUNCTE SLABE:
Incapatanat
Exagerat de rational
Inconstient

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI