Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

8 Februarie

Postat de Urania Horoscop On March - 9 - 2010

Varsator, Opt februarie – Ziua previziunii


Persoanele nascute pe 8 februarie au adesea un psihic extrem de dezvoltat sau abilitati proiective. Ei sunt capabili sa isi formeze o conceptie despre cum ar trebui sa fie o situatie si sa o transpuna in realitate, nu numai printr-o creatia fizica, ci prin puterea sugestiei, prin trecerea in revista a dorintelor lor si ghidarea celorlalti in aceasta directie. In plus, ei sunt capabili sa descifreze semnalele din jurul lor destul de corect, sa stie cand este cel mai potrivit moment pentru a aborda un subiect sau cand sa faca o mutare din punct de vedere fizic. In chestiunile financiare, ei au un simt al momentului oportun, ce ii informeaza cand sa investeasca banii sau sa renunte la tot si cand este momentul potrivit sa inceapa sau sa termine o relatie de afaceri. Oricine este tentat sa spuna ca nativii zilei de 8 februarie pot prevede intr-o anumita masura viitorul, insa este posibil sa fie vorba mai degraba de un fel de deschidere a lor spre sugestiile extrem de stimulatoare privitoare la oameni si lucruri. Intr-adevar, anumiti nativi ai zilei de 8 februarie au psihice complete. Ei sunt capabili sa depisteze ceea ce ceilalti considera foarte dificil. Ei sunt de asemenea capabili sa-si transmita gandurile si mesajele la distanta, ca niste transmitatori. Chiar si o persoana obisnuita nascuta in aceasta zi are cel mai adesea un al saselea simt foarte puternic.

Nativii zilei de 8 februarie sunt foarte puternici din punct de vedere conceptual. Ei isi rezerva timp pentru a examina problema in mod obiectiv si pentru a vedea cum ar trebui actionat. Nu se pripesc si nu fac multe incercari pentru a realiza ceva, expunandu-se astfel posibilitatii de a gresi. Adesea ei dau impresia ca traiesc intr-o alta lume populata de idei. Ei pot fi intelectuali sau proiectanti, arhitecti sau cititori de harti, muzicieni sau oameni de stiinta sau priceputi operatori pe calculator. Cu siguranta, insa, ei nu sunt niste visatori frivoli. Adesea, ceilalti vor fi surprinsi sa descopere acest lucru deoarece vor presupune in mod gresit ca nativii zilei de 8 februarie sunt rupti de realitate sau ca nu au nici o legatura cu ceea ce se intampla. De fapt, nativii zilei afiseaza o mare capacitate de a intelege chestiunile extrem de tehnice.

In ciuda talentelor lor, vietile emotionale ale nativilor zilei de 8 februarie tind spre instabilitate si chiar haos. Daca nu si-au descoperit niciodata sau nu si-au dezvoltat latura conceptuala a naturii lor si daca si-au folosit toata energia in relatiile interpersonale, ei pot pierde destul de mult timp in acest sens. Ei nu reusesc sa mentina legatura cu persoana potrivita sau devin atasati fara speranta de persoanele nepotrivite. In principiu, ei gresesc atunci cand preiau responsabilitati ireale, pe care nu sunt in masura sa le realizeze. Exista o latura extrem de docila a naturii lor. Aceasta ii poate determina sa dea foarte mult chiar daca primesc foarte putin in schimb sau sa doreasca sa fie in centrul atentiei. Din nefericire, abilitatile lor psihice nu par sa ii ajute in alegerea partenerilor lor. In mod frecvent, ei doresc ca lucrurile sa decurga usor, cat mai bland, dar cu persoana nepotrivita acest lucru este in cele din urma dificil, daca nu imposibil. Nativii zilei de 8 februarie ar trebui sa reziste acestei tentatii, in masura posibilului si sa gaseasca un echilibru propice intre a da si a primi in egala masura.

SFATURI: Cauta sa fii mult mai realist in viata personala. Incearca sa-ti dezvolti o judecata mai buna. Rezolva-ti propriile probleme. Fereste-te de tendintele autodistructive.

PUNCTE FORTE:
Conceptual
Intuitiv
Tehnic

PUNCTE SLABE:
Dependent
Confuz emotional
Pasiv

[audio:http://www.horoscop-urania.com/wp-content/uploads/2010/03/SoundTrack1.mp3|autostart=yes]

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI