Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Alun

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Alun

Trăsătura definitorie: Farmecul magic.

Dragoste: Dacă îşi pune în gând să cucerească pe cineva, respectiva persoană nu mai are, în mod sigur, nici o şansă. E imprevizibil, ca în tot ce face, schimbător, purtându-şi partenerul de la agonie la extaz şi invers. Nu trebuie să vă aşteptaţi la o existenţă liniştită cu el alături.

Alunul are o constituţie fragilă, e mic de statură şi inexpresiv. Acest din urmă fapt se potriveşte cu discreţia păstrată asupra persoanei sale, pe care o menţine în orice împrejurare. Departe însă de a fi şters şi în societate, el îi fascinează pe toţi datorită magnetismului său inconfundabil, ce emană în efluvii către ceilalţi. Nu e deloc pretenţios, nevoile sale sunt modeste şi dovedeste o mare putere de adaptare la orice fel de trai sau situaţie. Modul său de comportament îl desemnează ca pe un mare original, înconjurat tot timpul de un mister specific doar lui şi dovedindu-se foarte imprevizibil în deciziile pe care le ia. E foarte inteligent, subtil şi are o bună intuiţie. Cel ce şi-l face aliat va avea un partener de viaţă, muncă şi luptă extrem de redutabil, căci in circumstanţe grave Alunul îşi pune toate forţele în scopul depăşirii situaţiei, puterea sa de concentrare fiind greu de egalat. Poate fi atunci cel mai altruist şi mai generos om pe care l-aţi întalnit vreodată. Dacă se pune însă în slujba forţelor răului, devine foarte periculos pentru destinele celorlalţi. Are o mare capacitate de a învăţa şi înţelege cele mai complicate lucruri.
Personaliţăti: Mahatma Gandhi, Marcel Proust, Marcello Mastroianni.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI