Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Frasin

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Frasin

Trăsătura definitorie: Este un ambiţios.

Dragoste: Nu va face nici o concesie în dauna idealului său de fericire conjugală şi va da dovadă de multă imaginaţie în realizarea lui. Atrage mulţi reprezetanţi ai sexului opus, dar nu se lasă prins decât de persoana care-i convine din toate punctele de vedere.

Este prezentabil, cu lemn rezistent, cu fibre lungi şi suple şi avâd multe crengi. Simpatic, în general, dispreţuit uneori pentru viaţa adesea dezorganizată şi neprincipială pe care o duce, Frasinul doreşte să aibă o existenţă exact după regulile pe care şi le-a trasat şi să-şi atingă obiectivele cu orice preţ. Are in plus pretenţia ca toţi să se poarte cu el ca şi cum ar fi un bibelou de preţ şi să dovedească un ataşament servil la idealul său de fericire. E egoist, dar sunt momente în care se dezice de linia sa obişnuită de conduită şi se arată complet dezinteresat. Dă dovadă de multă intuiţie, ceea ce-l va ajuta în anticiparea corectă a unor evenimente importante. Nu e prea conformist, dar felul său de a se comporta atrage multe persoane în jurul lui. Are multă şansă, pe care adesea o extinde şi asupra prietenilor şi cunostinţelor sale.
Este foarte ambiţios, pretenţios ţi nu se încurcă prea mult în consideraţii şi scrupule. Obiectivele sale, precum şi căile de atingere a lor îi sunt foarte clare şi nu vede nici un impediment în a-şi urma drumul în viaţă, aşa cum consideră el de cuviinţă.

Personalităţi: George Vraca, John Wayne, Marilyn Monroe, Charles Aznavour, Tony Curtis.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI