Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Mesteacăn

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Mesteacăn

Trăsătura definitorie: Este un creator.

Dragoste: Este aprins şi sentimental, fără a deveni însă patetic. Intuieşte cel mai adesea în mod corect persoana potrivită pentru el, iar casnicia i se pare o variaţie sau o experienţă interesantă.

Frumos, decorativ şi natural, stilat şi simpatic, acest copac este foarte plăcut şi agreat pentru marea sa calitate de a înnobila şi anima existenţele celor din jur. Activ, lipsit de prejudecăţi, el preferă anumite ambianţe în care să-şi poată exercita calităţile sale fără prea mari impedimente, dar nu este cîtuşi de puţin un inadaptabil. Îi place să nu fie sâcăit cu lucruri mărunte, căci are o perspectiva largă şi nu se împiedică în amănunte meschine. Nu e un tip popular, cu care oricine poate intra în familiarisme supărătoare; cu toate acestea prestigiul său rămâne neştirbit. Are o inteligenţă scânteietoare – şi nu de puţine ori geniu, căci întruneşte toate calităţile necesare pentru a se exercita creator: imaginaţie nestăvilită, capacitate enormă de muncă şi ştiinţa perfectă de asamblare a diferitelor sale observaţii într-un întreg coerent. Atitudinile lui se caracterizeaza în general printr-o usoară rezervă faţă de ceilalţi, iar concepţiile ce stau la baza lor sunt clasic-tradiţionaliste. Cerinţele materiale îi sunt modeste, cele spirituale imense – fără a teroriza nici un moment pe ceilalţi cu aere de superioritate.

Personalităţi: Sfantul Ioan Botezatorul, Glenn Medeiros.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI