Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Nuc

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Nuc

Trăsătura definitorie: Trăieste într-o lume fantastică şi numai de el ştiută.

Dragoste: E destul de imprevizibil şi de abscons – foarte captivant însă. Poate da dovadă uneori de cruzime şi chiar de sadism. Îi place de asemenea să-şi subjuge partenerul până la anularea completă a voinţei lui.

Frumos şi cu gusturi rafinate, pare uneori puţin artificial, lipsit de spontaneitate – ceea ce în mare parte e adevărat. El îşi construieşte o imagine pentru ceilalţi în funcţie de împrejurări, ca o mască de protecţie, fiind în genere timid. Aceasta nu înseamnă însă că e lipsit de îndrazneală şi atunci când crede că e timpul să acţioneze, o va face fără prea multe ezitări (şi uneori chiar fără scrupule faţă de ceilalţi). Are o inteligenţă foarte dezvoltată si multilateral-aplicativă, slujindu-se de ea pentru a pătrunde în esenţa lucrurilor, ori (după caz) pentru a-şi conduce cu mare precizie toate acţiunile pe care le iniţiază. Reflexiv, singuratic şi adesea original, oscileaza în comportarea sa sociala între a fi fascinant şi a se retrage în sine, tăind toate legăăturile cu ceilalţi. Este foarte contradictoriu şi de aceea pare în numeroase situaţii capricios şi inconsecvent. Cu toate acestea, el îşi cunoaşte foarte bine interesele şi acţioneaza constant pentru a le atinge. Nu e usor de înţeles un nativ Nuc, trecerile sale de la manifestarea unor trasaturi pozitive la cea a unora negative fiind foarte derutante. Se intalnesc totusi ades nativi Nuc foarte fideli si generosi. Are un excelent simt al proportiilor si al ansamblului, putand deveni un mare strateg. Ajunge adesea celebru, sau, daca nu, va avea parte de o viata foarte interesanta, cu multi prieteni si dusmani si plina de riscuri.

Personalităţi: Pablo Picasso, Albert Camus, Alain Delon, Anthony Quinn, Shirley Temple.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI