Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Pin

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Pin

Trăsătura definitorie: Rafinamentul.

Dragoste: Este singurul domeniu în care-ţi pierde controlul, uita de el ţi poate ajunge la decizii pe care le va regreta mai târziu. Este pasionat şi impetuos, uneori imprudent.

Frumos, cu un aspect elegant (la constituirea căruia contribuie în mare parte şi conştient), Pinul are un lemn foarte rezistent şi nu e niciodată uşor de abătut din drumul său. Posedă o voinţă puternică, nu se teme de nimic, iar dacă este şi bine organizat devine un adversar foarte redutabil în lupta pentru existenţă. îi plac subtilităţile, rafinamentul şi se va înconjura întotdeauna de lucruri frumoase. Este foarte important ca mediul în care traieşte să fie aranjat după gustul său. Are obiective clare pe care le urmăreşte până în pânzele albe, indiferent ce i s-ar întampla pe parcurs. E un bun camarad, dar nu va fi omul care să compatimească pe cineva, căci problemele altora nu-l intereseaza. Din acest punct de vedere este mai mult egoist decât altruist. Îi displac profund suferinşele semenilor, mizeria, sărăcia şi îi descalifică automat pe purtătorii lor. Bun confident, ascultă pe oricine cu atenţie, dar ramane de văzut dacă-l intereseaza efectiv ce i se spune sau doar viaşa în general, sub multiplele ei aspecte. Acest semn favorizează femeile – ca native, ori pe cele ce vin în contact cu nativii acestui semn. Pinului îi place ambianţa casnică, aranjată cu mult gust şi lux.

Personalităţi: Arthur Schopenhauer, J.W. Goethe, Vicor Hugo, Michael Jackson.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI