Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Plop

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Plop

Trăsătura definitorie: Pesimismul.

Dragoste: E o fire prea independentă şi prea sensibilă pentru a-şi găsi fericirea în căsnicie – pe care nu o va ocoli însă. Mai mult nu se va lamenta, el îşi va manifesta încrederea în celălalt în situaţiile de criză, iniţiativă în rupturile definitive neaparţinându-i, de regulă. Există însă şi cazuri – mai rare, e drept – ”de Plopi” fericiţi  în mariaje. Iubeşte mult copiii, aceştia fiind o mare realizare pentru el.

Foarte frumos, subţire şi decorativ, acest copac posedă o scoarţă foarte sensibilă, care crapă în condiţii nefavorabile. Nativul are nevoie de societate şi de mulţi prieteni, fără a se amesteca însă cu ceilalţi ori a permite familiarisme din partea oricui – căci are oroare de aşa ceva. Cu o inteligenţă mereu vie, cu mult bun simţ, el îşi va trasa drumul prin viaţă plin de graţie şi de calm, chiar dacă e supus unor multiple accidente sentimentale ori încercări de alta natură. Nu-şi exteriorizează niciodată grijile ce-l framântă, dând impresia unei seninătăţi sau a unei veselii dezinvolte. În realitate este foarte pesimist, dar are mult curaj şi nu se va plânge nimănui. În forul său interior pot exista conflicte puternice provenite din împrejurări exterioare potrivnice, nimic însă nu transpare în afară, el organizându-se întotdeauna la fel de bine. Singura condiţie pentru a se menţine pe linia de plutire e un anturaj potrivit şi câţiva prieteni buni, alternate din când în când cu starile sale obişnuite de singurătate. Poate dovedi uneori un dezvoltat simţ practic şi trebuie să fie atent de a nu cădea în patima lăcomiei, căci atunci va deveni foarte dur şi îşi va folosi rău ingenuozitatea.

Personalităţi: Karl Marx , Mata Hari, Fred Astaire, Audrey Hepburn, Gary Cooper.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI