Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Scorus

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol Zodia Scorus

Trăsătura definitorie: Sensibilitatea.

Dragoste: E foarte exigent, atât cu sine, cât şi cu pertenera/partenerul. Agitaţia sa se reverberează până în această sferă şi de aceea dă o impresie falsă de instabilitate. Nu revine asupra hotărârilor luate atunci când e rănit în iubire.

Scorusul are o mare aparentă de fragilitate, dar lemnul său este foarte tare şi rezistent. Având mult farmec, este draguţ şi foarte sensibil. Pare ocolit uneori de griji, dar se află mai adesea în situaţia contrară, în care se lasă confiscat de toate necesitaţile şi stringenţele cotidianului. Ar fi benefic pentru el să se desprindă din când în când de ele, căci atunci ambiţia sa l-ar putea purta departe, pe culmi. E o fire foarte complicată, îi place să-i satisfacă pe ceilalţi în cele mai mici cerinţe ale lor şi se simte în permanenţă culpabil că nu reuşeşte să se implice mai mult în eforturile sale altruiste. Bineânţeles că adeseori exagerează, dar el nu pare să-şi dea seama de asta. Cinstit, fidel şi inteligent, nu va trece neobservat, căci posedă arta de a-şi valorifica foarte bine atuurile, devenind uneori chiar strălucitor. Dovedeşte o ănclinaţie deosebită pentru tot ce înseamnă arta, temperamentul său mereu neliniştit putându-l indruma definitiv către acest domeniu. Are simţul măsurii şi nu va cădea    niciodată în excentrităţi gratuite şi nu va comite acte reprobabile. Ii place să placă şi să facă plăcere altora, oscilând între dorinţa de a fi independent şi situaţiile în care se subordonează celorlalţi. Poate fi adesea nefericit, chiar dacă nu o arată.
Personalitaţi: Charles Baudelaire, Amza Pelea, Jean-Paul Belmondo, Gregory Peck, Bette Davis.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI