Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Smochin

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Smochin

Trăsătura definitorie: sentimentalismul.

Dragoste: cu concepţii destul de filistine, are nevoie de cineva cu care să se simtă bine, total dezinhibat, eventual o persoana mai nonconformistă. La caldura unor sentimente profunde se va dezvolta de minune şi va fi tipul ideal pentru o casnicie.

Smochinul impresionează nu atât prin frumuseţe (căci îi lipseşte armonia şi rafinamentul trăsăturilor), cât prin personalitatea sa aparte. Acest copac nu e prea rezistent, el are nevoie de o ambianţă plină de căldură şi de multă atenţie din partea celorlalţi, orice alt mediu fiindu-i fatal. Sentimentele sale (ca şi fructele pe care le oferă celorlalţi) sunt în general dulci, siropoase şi trebuie luate ca atare, fără corective majore, căci au marea calitate de a fi totuşi sincere. Nativul este plin de complexe, nu e foarte încrezător în forţele proprii şi e supus la tot felul de solicitari, subiective sau obiective.Cert e că n-are nici un moment de linişte sufletescă şi că este adesea imprevizibil. Salvarea sa (ca o asigurare pe viată) ar reprezenta-o o persoana care să-l inţeleagă şi cu care să intemeieze o familie  armonioasă în millocul căreia să se afle la adăpost de accidentele cotidianului. Are excelente calităţi pragmatice şi atunci cand reuşeşte să le valorifice îşi va putea intemeia o situaşie materiala înfloritoare. Smochinul nu va abuza niciodata de alţii, ci va fi întotdeauna onest şi fidel.

Personalităţi: Frank Sinatra, Alberto Sordi, Cornel Coman, Judy Garland.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI