Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Stejar

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Zodia Stejar

Trăsătura definitorie : Forţa

Dragoste: Este omul dragostei la prima vedere, care nu rămâne însă multă vreme fidel, trecând în scurt timp la alt ”obiect” al pasiunilor sale, cu speranţa că se va stabili definitiv. Cu anii se va mai linişti, îndeosebi dacă se căsătoreste.

Stejarul este mare si puternic, frumos, cu rădăcini solid infipte in pămât. Are o sănătate foarte bună si se bucură de mult noroc in viaţă. Este o fire conservatoare, nemlădioasă, adesea extrem de rigidă, tactul fiind o noţiune necunoscută pentru el. Prin statura sa impozantă (nu neaparat din punct de vedere fizic, cât psihic), el nu cere ajutorul nimănui şi nu se sprijină niciodată pe ceilalţi. Are o inteligenţă clară, ordonată, dublată de o anume intuiţie. Ii place ăa acţioneze, iar întreprinderile sale sunt duse de cele mai multe ori la bun sfârşit, datorită îndeosebi unei încăpăţânări inflexibile. Devine foarte iritabil când este contrazis ori se retrage din dispute fără prea multe explicaăii. Natură independentă, ştie să-şi ocrotească interesele, după cum ştie să nu le încalce pe ale altora. Cu toate acestea nu este un altruist, suferinţa celorlalţi lasându-l rece în genere; însă te poţi baza pe el dacă promite câte ceva. Are mulţi prieteni, căci e o companie plăută şi o gaydă primitoare .Poate fi remarcat in diverse posturi în care da dovadă de orgoliu ,cel mai adesea bine mascat.
Personalităti: Johann Sebastian Bach, Şefan Ciubotaraş, Simione Signoret.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI