Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Ulm

Postat de Urania Horoscop On February - 18 - 2011

Horoscopul arboricol – Zodia Ulm

Trăsătura definitorie: E un moralist.

Dragoste: Reprezintă  o permanentă atracţie pentru sexul opus, datoriă calităţilor sale fizice şi psihice. În viaţa sentimentală se dovedeşte foarte temperamental şi îşi păstrează intactă sinceritatea din viaţa cotidiană. Familia fiind foarte importantă pentru el, va face tot ce îi stă în putere pentru a o menţine şi a o împlini pe toate planurile.

Frumos, înalt şi impozant, el atrage privirile şi nu poate trece neobservat. Nu există nimic studiat în înfaţişarea sa, totul e natural, uneori având chiar tendinţa spre delasare. Sănătatea sa (desi nu pare) este destul de precară şi poate suferi îndeosebi de maladii de natură infecţioasă. Are o puternică tendinta spre îngrăşare.Reprezintă o persoană cu o înfatisare plăcută, care se îmbracă cu gust şi are dorinţe rezonabile. Deşi este agreabil are tendinţa de a nu ierta greşelile celorlalţi. În relaţiile cu anturajul îi place să conducă şi nu să se supună. Este un partener de încredere şi loial, care preferă să hotărască pentru alţii. În ciuda acestor ”asperităţi” este o minte nobilă, generoasă, cu un pronunţat simţ al umorului şi care judecă lucrurile la modul practic.Este mare amator de a-i critica pe ceilalţi, considerându-se deasupra oricărui motiv de critică la adresa sa – ceea ce nu este decât o biată închipuire. Îşi închipuie că dreptatea va triumfa într-o bună zi. Nu este foarte abil în relaţiile cu ceilalţi şi dă senzaţia uneori că nu se simte bine până nu descopera un adevăr usturător pe care să-l spună. Poate n-ar fi nimic rău în asta, dacă nu i-ar face atât de multă plăcere.
Inteligenţa sa este pragmatică, concretă şi se descurcă foarte bine în raţionarea realitaţiilor. În afara acestei sfere, puţine lucruri mai există, în viziunea sa. Are gesturi calme, leneşe, dar este foarte eficient. Nu este foarte pretenţios, are exigenţe modeste şi posedă un umor care l-a scos din multe încurcături.I se potriveşte mai bine rolul de şef decât cel de subaltern, pentru ca ştie mai bine să impună, să ordone şi sş delege decât sş colaboreze şi sş se subordoneze. Uneori este cam autoritar şi rigid în relaţiile cu apropiaţii, ceea ce face uneori prezenţa sa apsătoare. Totuşi nu-i place să inspire teamă ci respect, dar nu ştie cum să ajungă la el. Alteori este foarte entuziast, plin de idei, frenetic şi chiar pasional.In dragoste are succes, pentru că inspiră acest sentiment multor persoane de sex opus. Deşi este foarte temperamental rămâne fidel partenerului ales. Rezista bine propunerilor care vin din afara cuplului şi nimănui nu trebuie să-i fie teamă cu un partener Ulm. Familia este foarte importantă pentru el şi va înţelege să facă totul pentru a-i asigura confortul, chiar cu sacrificii.
Personalităţi: Stendhal, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Nathalie Wood, Ginger Rogers.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI