Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Bivol

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Bivol – Zodiac Chinezesc –

Pietre prețioase: Alkabastrul, coralul, jadul, piatră lunii, smaraldul.
Țări prielnice: Argentina, Irlanda, Nigeria, Noua Zeelandă, Siria, Venezuela.
Trăsături definitorii: Stabilitate și autoritate.
Idealuri în viață: Siguranța materială.

Bivolul” are o fire calmă, liniștită și rezervată, este opusul tipului de om expansiv. Au încredere în ei înșiși și au tendința de a clasifica aproape orice lucru în două categorii de bază. Păstrează standardele că model și judecă sever pe toți cei care nu aspiră la aceleeași idealuri ca ale lui.
Nu sunt oameni sociabili. De altfel, ei păr oameni foarte calmi. În mod obișnuit sunt temperați dar devin impulsivi când sunt supărați.

În drumul sau prin viață va fi fericit dacă va avea o familie bine inchegta și va reuși să se țină la adăpost de orice surprize financiare. El nu riscă niciodată nimic, fiind imaginea personificată a stabilității. Este văzut că un om de bază la locul sau de muncă, inspirînd prin comportamentul sau ferm, onest și echilibrat foarte mult respect și chiar admirație.

În variantele sale negative, Bivolul este peste măsură de rigid, dificil, dezorganizat și autoritar. Trebuie spus deasemenea că tuturor nativilor acestui semn le lipește complet tactul, nefiind deci recomandabil să urmeze o carieră diplomatică, sau o profesie care să implice relații cu publicul. Are accese de furie foarte rare, dar devastatoare, întrucît se simte pus în situații nedrepte și fără nici o ieșire. În general însă este foarte liniștit și suportă multe din partea celorlalți.

Sunt persoane foarte responsabile și credincioase. Oamenii Bivol sunt rareori geloși. Fidelitatea soțului sau a soției este unul din privilegiile lor. Sunt familiști convinși, conservatori și demni de încredere.

Bărbatul bivol este autoritar și responsabil în tot ceea ce întreprinde. Nu-și asumă niciodată prea multe sarcini, mai multe decât poate duce. Este deosebit de tenace și de muncitor, pentru a le duce la buna îndeplinire. Deși este un tip introvertit, asta nu îl împiedică, atunci când este cazul, să fie autoritar.Își ține cuvântul întotdeauna și te poți bizui pe el. Consideră că în viață totul se obține prin muncă și nu prin noroc. Firea sa caldă si tandră , îmbogățește , fără a ajunge la aspecte lirice, ori patetice.Își cuvântul întotdeauna poți bizui pe el.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia bivol este cea devotată dintre femeile tuturor semnelor zodiacale. Nu există nici de , , ordonată. Își duce la îndeplinire toate sarcinile face chiar mult decât este necesar, e devotată soțului copiilor ei. Are o fire caldă, calmă și asigură o atmosferă familială deosebită. Are, că și bărbatul acestei zodii, o memorie remarcabilă, înregistrează totul cu lux de amănunte și își menține nemulțumirile foarte mult timp.

PERSONALITĂȚI: Dimitrie Cantemir, Albert Camus,El Greco,J..Bach,Charles Chaplin,Gary Cooper, Richard Burton, Hanibal, Mihail Kogălniceanu, Adolf

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 88 – O relatie stabilã si sigurã.
Bivol 72 – Potrivita ! Protectie mutualã si sustinere.
Tigru 33 – Aproape imposibil.
Iepurele ( Pisica ) 86 – Poate sã meargã.
Dragon 52 – Nu ! Se vor lupta permanent.
Sarpe 85 – Aceastã asociere poate fi una bunã.
Cal 37 – Din pãcate se vor despãrti.
Capra 56 – Probabil cã nu !
Maimuta 86 – Agreabil. Sunt compatibili si fac casã bunã.
Cocos 86 – Se pot considera destul de norocosi dacã se gãsesc.
Câine 62 – Dificil, dar este posibil.
Porc 69 – De ce nu? Meritã încercat.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI