Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Cal

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Cal – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: Rubinul, granatul, ametistul, topazul
Ţări prielnice: România, Indonezia, Liban, Algeria, Libia
Trăsături definitorii: Perseverenţă, dinamism, hărnicie
Idealuri în viaţă: Elucidarea misterelor relaţiilor interumane

Foarte agili, se mişcă rapid. Sunt mai mult intuitivi decât inteligenţi, şi ei ştiu acest lucru mai bine decât oricine. Folosesc această intuiţie în scopuri benefice lor. Nu au prea mare încredere nici în oameni şi nici în forţele proprii. Calului îi place să se afle în aglomeraţie, poate de aceea poate fi văzut de obicei la concerte, teatre, reuniuni, întreceri sportive şi, bineînţeles la petreceri.

Ei gândesc tot timpul înainte de a face ceva. Sunt puţin egoişti, sunt mândri şi îşi cultivă orgoliul cu multă grijă încă de la vârste foarte fragede. Nu sunt altruişti şi nu-i interesează niciodată alte probleme decât cele personale. Şi pentru că sunt atât de egoişti, ei vor munci numai pentru beneficiul propriu şi nimeni nu va avea vreodată vreun profit de pe urmă muncii lor. Calul este un muncitor înnăscut, ştie cum să facă şi să folosească banii. Este un bun finanţist. Din păcate îşi pierde repede interesul pentru ceva anume. În relaţiile cu sexul opus Calul este slab. Ar renunţă la orice pentru dragoste. Există multe contradicţii în caracterul lor.

Sunt mândri şi drăguţi în modul cel mai natural – arogant dar ciudat în modestia să când abordează iubirea, invidios dar tolerant, încrezut dar şi umil. Vor să aparţină cuiva, aşa cum sunt încărcaţi de nevoia lor de independenţa. Au nevoie de dragoste şi imploră intimitatea pe care o simte ascunsă într-un colţ, presata. Dar adevărul este că Calul este un individualist, care depinde numai de gândurile şi muncă să pentru a obţine ceea ce vrea.

Este vioi, debordând de energie şi încânta uşor publicul cu care vine în contact. Este de departe cel mai activ semn al zodiacului şi viteză să se reflectă în toate acţiunile pe care le întreprinde. De multe ori pare destul de grosolanin tot ce face şi nerafinat, tocmai din cauza acestei grabe excesive.

Bărbatul cal munceşte fără odihnă pentru a obţine ceea ce şi-a propus şi rareori apelează la ajutorul altor persoane, pentru că, de obicei, acţionează pe cont propriu. Are o mare capacitate de muncă, iar obstacolele care-i apăr în cale nu-i sperie , ci, dimpotrivă, îl ambiţionează. Este un nonconformist. Modul sau deabordare a problemelor nu se supune nici unei reguli, decât propriilo sale legi. Este foarte flexibil şi are o mare putere de adaptabilitate. Este o persoană veselă, jovială, căreia îi place să facă şi să primească complimente. Este destul de egocentric şi vrea să fie în centrul atenţiei întotdeauna şi un model pentru toată lumea. Devine foarte supărăcios atunci când ceilalţi nu fac lucrurile atât de repede cum vrea el.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia cal, naturală, nonconformista, cu o minte deosebit de agilă. Spirit pragmatic în tot ceea ce întreprinde. Îşi iubeşte foarte mult casă, care constituie locul ei de refugiu atunci când are probleme. Au foarte mulţi prieteni, pentru că sunt sociabile. Dacă îşi vor găsi partenerul potrivit, viaţă lor va fi plină de fericire şi de bunăstare.

PERSONALITĂŢI: Aurel Vlaicu, B.S,Delavracea, I.Agirbiceanu, Carol cel Mare, Ecaterina Teodoroiu, Mareşalul I.Antonescu, Sergiu Nicolaescu. Anna Stuard, Cicero, Louis Pasteur, Fr.Chopin, Samuel Beckett.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 29 – Nu. Nu. Nu. De trei ori NU !
Bivol 37 – Din pãcate, se vor despãrti.
Tigru 86 – Bine. Au multe în comun.
Iepurele ( Pisica ) 52 – De ce nu pot ramâne doar prieteni ?
Dragon 63 – Aburealã ! Nu va dura.
Sarpe 78 – Ambii se vor simti puternic atrasi unul de celãlalt.
Cal 70 – Cel mai bine ar fi sa vã ascundeti egoismul.
Capra 82 – Bine. Nu se vor plictisi împreunã.
Maimuta 31 – Nerecomandabil !
Cocos 58 – Doar dacã trebuie. Dar nu este de recomandat.
Câine 92 – O pereche fericitã.
Porc 75 – O relatie care meritã încercatã.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI