Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Capra

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Capra – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: jadul, onixul alb, safirul, diamantul, piatră lunii.
Ţări prielnice: Columbia, Germania, Irak, Laos, Olanda, Belgia, Polonia, Scoţia, Suedia, Groenlanda, India.
Trăsături definitorii: Capriciozitatea şi pesimismul.
Idealuri în viaţă: Succesul în tot ceea ce întreprinde.

Este caracterizată prin sinceritate, amabilitate, dar mai ales printr-o mare sensibilitate şi numeroase capricii. Firea să este foarte poetică, dând dovadă de talente în domeniile artistice şi de un puternic simţ al creaţiei. Sunt foarte timide în confruntări, nu au nici un cuvânt de spus, dau înapoi în faţă obstacolelor ivite în calea lor, nu au capacitatea de a lua decizii în situaţii limită şi nu pot face faţă unui conflict.

În societate are, în general, o atitudine pasivă. Cu prietenii caută armonia, camaraderia. Nu se supără niciodată pe ei, iar dacă totuşi se iscă certuri , va fi întotdeauna prima dispusă la împăcare. Datorită firii lor indecise, caprele nu se vor implică în prea multe activităţi, ci îşi vor petrece cea mai mare parte a timpului citind, în special cărţi de paranormal, încercând să înţeleagă anumite fenomene şi procese. Foarte dezorganizate, de aceea nu vor putea face niciodată afaceri. Nu au spirit întreprinzător şi nu ştiu să conducă, dar nici nu sunt interesate câtuşi de puţin de aceste domenii . Labili psihic, pot fi uşor influenţaţi de alţii.

Pot fi foarte convingători şi tenace atunci când doresc cu orice preţ să obţină ceva. Le place să pozeze în postura de victimă pentru a-şi impresiona interlocutorul sau pentru a-şi culpabiliza adversarul. Pentru că sunt foarte cochete, elegante şi pline de rafinament, prezenţa lor va fi deosebit de agreabilă în societate. Vor ştii să se facă iubite de oricine.

Capră este foarte miloasă şi suferinţa o impresionează. Ea are o natură iubitoare şi îşi va revărsa afecţiunea în special asupra familiei. Doreşte o viaţă tehnita şi liniştită, uşoară şi îmbelşugată, la adpost de lupte, de conflicte şi de micile mizerii cotidiene.

Pesimistă dar cu mult bun simnt nu va fi prea aprecierea diferitelor situaţii. general se plânge tot timpul de soarte ei, de comportamentul celorlalţi, ea însăşi este foarte se din proprie de ceilalţi membri societăţii. De o nehotărâre , are nevoie fie mereu .

cu banii cu timpul ei are de a risipi pe lucruri de nimic. e o , multe locuri, . place fie are de acest aspect vieţii ei cotidiene. Nu cheltuiască pentru a fi cea din anturaj, de multe ori face exces acest sens. lucrurile fine scumpe care satisfac bunul gust dragostea pentru frumos.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate


Bărbatul Capră
exercită o mare putere de seducţie supra femeilor prin modul sau elegant de a fi. Fantezist, finuţ, chiar chic, el nu se angajează în polemici, ci preferă conversaţiile amuzante, jocurile de cuvinte; subiectele grave îl plictisesc. În societate are, în general, o atitudine pasivă. Nu acceptă conflictele în care se fereşte să între, sau dacă intră fără voia lui, face tot posibilul să iasă. Nu tolerează vulgaritatea, nici în vorbire, nici în comportament, nu suportă injuriile sau jicnirile pe care le consideră rodul unei lipse de educaţie.

Femeia Capră exercită o mare putere de sedutie asupra bărbaţilor, tocmai pentru că este eleganţă, dar şi pentru faptul că are o blândeţe şi o drăgălăşenie remarcabile. Face un adevărat cult pentru frumuseţe, natură să visătoare şi dispoziţia hoinară indepartandu-o de realităţile cotidiene. Le place luxul şi confortul, vor să aibă o viaţă liniştită şi lipsită de griji. Dacă nu-şi pot realiză o situaţie materială stabilă prin forţe proprii, atunci ele vor apela la căsătorie. Şi această va fi făcută aproape iniotdeauna din interes.

PERSONALITĂŢI : Edison, Columb, Cervantes, Balzac, N. Iorga, Franz Liszt, Rudolf Valentino, C.Nottra, Laurence Olivier, Cesare Borgia, Benito Mussolini, Coco Chanel.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 56 – Probabil ca NU.
Bivol 45 – Doar prieteni.
Tigru 24 – Una dintre cele mai rele combinatii !
Iepurele ( Pisica ) 82 – O pereche drãgutã. Vor fi fericiti !
Dragon 74 – O relatie solidã si stabilã.
Sarpe 69 – S-ar putea sã meargã.
Cal 82 – Bine. Nu se vor plictisi împreunã.
Capra 52 – Este bine de evitat !
Maimuta 71 – De ce nu ?
Cocos 42 – Împreunã vor fi nefericiti, chiar dacã se prefac.
Câine 62 – Dificil, dar este posibil.
Porc 98 – Una dintre cele mai fericite combinatii posibile.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI