Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Cocos

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Cocos – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: rubinul, safirul, agatele, diamantul, onixul.
Ţări prielnice: Australia, Haiti, Paraguay, Anglia.
Trăsături definitorii: curajul şi spiritul de aventură.
Idealuri în viaţă: Succesul în viaţa cotidiană.

Nativul zodiei este sincer, deschis, bine intenţionat, demn şi foarte mândru. Vrea să îşi ajute semenii dar în acelaşi timp doreşte să atragă atenţia şi asupra să pentru a-i impresiona pe ceilalţi, acest lucru făcând că oamenii să nu îl înţeleagă cu adevărat şi să-l considere încrezut. Dealtminteri, acest semn este cel mai neanteles dintre toate semnele zodiacale. Sunt buni observatori şi au un discernământ de invidiat. Tot timpul trebuie să facă ceva. Nu veţi vedea niciodată un Cocoş stând în sufragerie relaxat şi citind ziarul. Sunt foarte talentaţi şi pot face carieră în multe domenii.

Inteligenţi, practici şi descurcăreţi, Cocoşilor le place să viseze. Vor fi dezamăgiţi în dragoste deoarece realitatea nu se potriveşte cu visurile pe care ar dori să le împartă cu partenera să. Deşi el este cu adevărat sincer cu visurile sale.

Sunt foarte preocupaţi de aspectul lor exterior, căruia îi acordă o mare atenţie. Au grijă cum se îmbracă şi cum arată. Pot părea conservatori, dar look-ul lor este una din preocupările primordiale. Pot petrece ore în şir în faţa oglinzii şi cheltuie o avere pe haine. Sunt adepţii îmbrăcăminţii scumpe şi de foarte bună calitate. Asta nu înseamnă că nu le păsa de bani, ci, dimpotrivă, vor caută lucruri foarte bune, dar în mai multe magazine şi le vor alege pe acelea cu preţul mai mic, chiar dacă e vorba de doar câteva mii de lei diferenţă.

Au o memorie excelentă, învăţa repede şi ştiu să aplice ceea ce au învăţat. Îi place să contrazică, iar argumentele sale sunt valabile şi foarte greu de combătut. Lipsit de tact, foarte direct şi foarte sincer, cu un neobosit simţ critic deşi cu cele mai bune intenţii de a-i ajută pe ceilalţi, el nu este perceput de semenii săi aşa cum şi-ar dori. Sunt demni mândri. munci foarte mult fără se , buni organizatori administratori averilor lor. Ei nu se vor niciodatata într-un impas financiar,pentru îşi gospodăresc banii cu maximum de .

Dintre cele defecte amintim : , egoismul, încăpăţânarea, inganfarea cheltuielile exagerate.

Imperios pentru este necesitatea strângerii familiei jurul supra – reverse generozitatea afecţiunea .

Bărbatul cocoş este orgolios şi îi place că acest orgoliu să îi fie măgulit mai ales de către femei. Nimic nu îi poate face o plăcere mai mare decât complimentele. Ar vrea să vadă toate femeile căzute la picioarele lui într-o deplină admiraţie. Este înconjurat adesea de femei, pentru că această companie feminină îi face o deosebită plăcere. Calităţile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea şi siguranţă de şine. Nu numai că aventurile nu îl satisfac, dar îi şi perturba echilibrul. Pentru el familia ocupă primul loc şi în sânul ei va găsi refugiul de care are nevoie că să-şi reface echilibrul. Afişând în exterior o mască puţin superficială, o va abandonă în liniştea căminului, unde se va purta natural, gustând din plăcerile mai simple, ale vieţii de familie. Va fi un tata dinamic, gata să se arunce în jocul copiilor, să-i ghideze în descoperirea lumii din jur. Le cere în schimb să nu-l mintă. Trebuie să-şi domine îngrijorarea pentru viitorul lor şi să le acorde mai multă încredere.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia cocoş este foarte răbdătoare, de aceea poate fi o profesoară de excepţie. Cu copii este o mamă grijulie, care petrece ore în şir cu ei pentru a-I instrui şi a-I educă. O veţi putea observă la masă de lucru alături de ei, încercând să la explice o problemă pe care nu o pot rezolvă. Este ipohondră şi se ingrijaste mult de sănătatea ei. În casă ei veţi găsi întotdeauna o sumedenie de reţete cu remedii naturiste ale diverselor boli. Are o înclinaţie spre fast, petrecere, spre tot ceea ce e strălucitor, ceremonios, glorios. Calităţile sale definitorii sunt onestitatea, cinstea şi siguranţă de şine. Că mamă, va fi adorabilă . Le odraslelor simţul onestităţii adevărului, nesuportând înşelătoria.

PERSONALITĂŢI : Arhimede, Jean-Jacques Cousteau, La Fontaine, Liviu Rebreanu, Eugen Ionescu, Miron Costin, G. Verdi, Carusso, Draga Olteanu Matei, Peter O’Toole, Elia Kazan, Ion Dichiseanu

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 66 – Cãldut, dar nu va dura.
Bivol 86 – Se pot considera norocosi dacã se gãsesc.
Tigru 55 – Nu este o relatie echilibratã.
Iepurele ( Pisica ) 53 – Bine. Dar mai bine NU !
Dragon 72 – Echilibrat, dar lipsit de pasiune.
Sarpe 90 – Va fi o relatie plinã de dragoste !
Cal 58 – Dacã trebuie, dar nu este de recomandat.
Capra 42 – Vor fi nefericiti.
Maimuta 75 – Posibil. Dar cine stie ?
Cocos 33 – Ar fi un miracol dacã va merge !
Câine 63 – Numai dacã este absolut necesar !
Porc 81 – E posibil sã meargã.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI