Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Dragon

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Dragon – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: Opalul, chihlimbarul, piatră lunii, jadul.
Ţări prielnice: India, Nepal, Finlanda, Kenia, Bolivia, Spania, Cuba.
Trăsături definitorii: Noroc, putere, prosperitate.
Idealuri în viaţă: Să aibă putere.

Dragonul s-a născut lider şi maestru de ceremonii. Toţi părinţii chinezi îşi doresc să aibă un copil Dragon. Oamenii Dragon dau startul şi continuă să mişte lucrurile. Majoritatea oamenilor îi urmează pe Dragoni. Dragonii s-au născut monarhi. Sunt deosebit de mîndri şi tenace avînd o energie inepuizabilă pe care o vor consuma doar pentru a-şi croi un drum în viaţă. Este lipsit de diplomaţie şi tact şi în anumite momente îi lipsesc chiar şi cele mai simple elemente de politeţe.

Sunt ageri şi faptul că sunt dotaţi cu putere este indiscutabil. Dragonii sunt idealişti, perfecţionişti, s-au născut cu gândul că sunt perfecţi şi sunt inflexibili. Sunt de asemeni agresivi şi hotărâţi, şi a urmări ceea ce vor este a două lor natură. Obsedaţi de foamea pentru putere, Dragonii nu au şanse să îmbătrânească. Perspectivă de a pierde puterea este insuportabilă pentru el; să simtă cum pierde pentru totdeauna, iremediabil, puterea data de tinereţe este un lucru de neconceput pentru Dragon. Iritabil şi încăpăţânat, Dragonul este cu adevărat o gură mare iar cuvintele sale redau gândurile sale. Cu toate acestea, opiniile sale sunt ascultate şi sfatul sau este întotdeauna bun. Oamenii îl ascultă şi influenţa să este considerabilă. Este entuziasmat până la impetuozitate şi îşi pierde uşor calmul. Dragonii sunt curajoşi, dinamici şi încântători. Când un Dragon participă la o reuniune, cameră începe să fiarbă. Emană o siguranţă de şine atât de impresionantă, iar ego-ul său este atât de expus şi vorbeşte atât de tare încât este inutil să mai spui ceva.

Dragonul ştie să se comporte cu subalternii lui. Este deosebit de gentil şi de generos, de aceea este iubit, respectat şi ascultat. În relaţiile interumane este direct, corect şi vorbeşte mult. Impune celorlalţi exigenţele sale la fel cum şi le impune şi lui însuşi, fără a face nici cea mai mică concesie în acest sens.Pe cei pe care iubeşte este foarte generos profund, devotat neezitînd le acorde sprijinul momentele dificile. Este foarte hotărît pentru este genul de om care la fără a rămîne cu vreo fărîmă de energie .Realizează general planuri pe ambiţiilor , dovedind un spirit cuceritor. La polul opus, poate deveni fanatic chiar megaloman. Alte defecte ale dragonului care drumul către planurile : de raţiune, incapatinarea . Încrederea prea forţele proprii irascibilitatea deveni cei , dar ceea ce salvează din asemenea situaţii este optimismul ce din interiorul fiind un rezervor nesecat de energie.

Bărbatul dragon are o voinţa de fier şi reuşeşte în absolut tot ce îşi propune. Nici un obstacol nu îl poate opri. Nu se teme de absolut nimic şi nu acceptă compromisuri. Este foarte mândru de el. Face tot ce-i stă-n putere pentru a ascensiona pe scară socială şi profesională. Are o energie inepuizabilă, este impetuos şi, de obicei, se implică în afaceri de o mare anvergură. Îi place să-I fie recunoscută superioritatea, să fie respectat şi să i se asculte ordonele. Are tendinţa de a acumula mari averi.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia dragon este singură femeie din tot zodiacul care crede în drepturile egale ale femeilor cu ale bărbaţilor. Nu se va lasă niciodată dominată şi îi place să conducă şi să dea ordine atât acasă cât şi la serviciu. Este o persoană directă, care spune întotdeauna lucrurilor pe nume, afirmă ceea ce gândeşte, deşi, de multe ori, acest lucru deranjază. Va impune respect şi admiraţie prin ţinută şi prin modul de a se comportă în societate şi la birou. Este foarte hotărâtă în tot ceea ce întreprinde şi apelează la inteligenţă ei nativă şi la energia inepuizabilă pe care o posedă pentru a-şi îndeplini scopurile.

PERSONALITĂŢI: Mihail Sadoveanu, Tudor Arghezi, St. Luchian, C-tin Tănase, Cezar, Al.I. Cuza, Jeanne d’Arc, Ch. Darwin, Maxim Gorki, Anthony Quinn, Al Pacino, Immanuel Kant, Fr. Engels, J. Lennon

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 95 – Una dintre cele mai bune relatii aranjate.
Bivol 48 – Se vor certa în mod constant.
Tigru 76 – În ciuda unor dificultãti minore, va fi un mariaj reusit.
Iepurele ( Pisica ) 85 – O echipã bunã.
Dragon 34 – Se vor concura în mod reciproc.
Sarpe 63 – S-ar putea sã meargã.
Cal 86 – Dragoste la prima vedere, dar lucrurile merg în declin.
Capra 74 – O relatie sigurã si stabilã !
Maimuta 82 – În ciuda diferentelor va fi bine.
Cocos 72 – Echilibrata dar lipsita de pasiune.
Câine 55 – Cu rezerve. Câinele va suferi.
Porc 87 – O pereche excelentã !

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI