Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Iepure

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Iepure – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: Perlele, smaraldul, onixul.
Ţări prielnice: Canada, Belgia, Austria, Singapore
Trăsături definitorii: Dorinţă de armonie.
Idealuri în viaţă: Să fie alături de cei dragi.

Iepurele este o fire liniştită, interiorizată şi discretă care lasă impresia că are soluţii la toate problemele. El gândeşte foarte mult şi foarte bine înainte de a întreprinde ceva anume, cântăreşte totul din cele mai variate unghiuri. Cândva avea o sarcină de dus la îndeplinire, înainte de a o acceptă, el se va gândi la ce are de făcut, apoi ia în calcul recompensa. Dacă această nu va fii pe măsură muncii depuse, nu va acceptă niciodată să facă acel lucru. Nu munceşte pe gratis, ci numai dacă este stimulat material corespunzător. Dacă se apucă însă de o treabă, puteţi fi siguri că o va face aşa cum scrie la carte. Dacă vor abandonă natură lor conservatoare şi vor devenii puţin mai agresivi, Iepurii vor putea avea o viaţă îmbelşugată şi plină de satisfacţii spirituale şi financiare. Iepurele (sau Pisică) este unul dintre cele mai delicate animale dintre cele 12. De obicei este amabil, drăguţ şi bineînţeles un om popular. Nimeni nu-l poate ignoră, pentru că sunt buni camarazi şi ştiu să dea ce este mai bun din ei.

Sunt conservatori şi nesiguri pe ei, şi acest lucru explică de ce majorităţii Iepurilor nu le plac schimbările. Calmi cum sunt, nu este uşor să provoci un Iepure. Nu le place să se certe şi iubesc viaţă liniştită, calmă. Sunt sentimentali şi plini de compasiune. Plâng uşor. Se emoţionează dacă împarţi problemele personale cu ei.

În general oamenii se simţ bine în prezenţa nativilor din acest semn zodiacal, pentru că creează în jurul lor o atmosferă relaxanta şi binedispusă. Nu le plac situaţiile conflictuale şi cu diplomaţie le vor evită manevrând totul din culise. Este un joc care îl satisface şi în care este maestru. De cele mai multe ori creează astfel de situaţii doar pentru a-şi atinge propriile interese. Cu siguranţă va reuşi pentru că îi vor fi alături manierele şi prezenţa de spirit dar şi amabilitatea ce îi caracterizeza în orice împrejurare.

Nativii Iepure nu- nici un fel de responsabilităţi când nu analizează situaţia pro din toate punctele de vedere. Poate de aceea oamenii Iepure se descurca atât de bine în munca  lor. nu îşi abandonează lor conservatoare nu devin ceva agresivi, probabil vor o , medie. Într-o relaţie fi parteneri de excepţie. Romantici drăguţi, de , oamenii Iepure nu duc de pretendenţi.
Bărbatului Iepure îi place să critice şi poate de aceea nu este tocmai bărbat de casă.Este persoană cu cel mai mult noroc din toate semnele zodiacului. Este deosebit de longeviv, dar şi sănătos. După cum spune o veche legendă asiatică, longevitatea se datorează faptului că acest nativ provine de pe Luna. E un pericol permanent pentru femeile măritate deoarece nu sunt cunoscuţi că cei mai fideli parteneri zodiacali, iar faptul că sunt căsătoriţi nu îi face să renunţe la aventurile amoroase. Îi place să flirteze şi este în acelaşi timp foarte discret şi precaut fără a se angajă în nimic faţă de cineva.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia Iepure ar trebui să petreacă mai puţin timp în faţă oglinzii şi mai mult timp cu prietenii. Este o persoană care da dovadă de multă înţelegere şi este deosebit de răbdătoare, atât cu membrii familiei ei, cât şi cu prietenii. Este o plăcere să o aveţi în preajmă, pentru că este agreabilă, poate întreţine o conversaţie pe orice temă, este cultivată, rafinată şi plină de maniere. Are nevoie de confort şi de lux şi pentru a-şi atinge aceste necesităţi nu va ezită să facă o căsătorie din interes. Este neîndurătoare cu cei care nu fac parte din familie şi se va folosi de aceştia în scopurile familiei.

PERSONALITĂŢI: Albert Einstein, Grigore Antipa, C.D.Gherea, Nicolae Bălcescu, Theodor Aman, Maria Antoaneta, I.V.Stalin, Fidel Castro, Gala Galaction, Ingrid Bergman, Harry Belafonte, Orson Welles.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 32 – Nu sunt compatibili !
Bivol 67 – Este posibil sã mearga.
Tigru 46 – Dificil. Poate o cãsãtorie de convenientã ?
Iepurele ( Pisica ) 71 – De ce nu ? Dar numai atât timp cât au bani în banca.
Dragon 85 – O echipa buna.
Sarpe 61 – Mai gânditi-va !
Cal 52 – De ce nu rãmâneti voi doar prieteni ?
Capra 82 – O pereche drãgutã !
Maimuta 73 – Va fi de-a dreptul amuzant !
Cocos 55 – Bine,…dar mai bine NU !
Câine 77 – Plauzibil…cât timp îsi pastreaza calmul.
Porc 91 – E bine. E foarte bine, totul va fi bine.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI