Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Maimuta

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Maimuta – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase: ametistul, marmură, topazul.
Ţări prielnice: Egipt, Portugalia, Statele Unite ale Americii, Vietnam.
Trăsături definitorii: Inteligenţă şi intuiţie.
Idealuri în viaţă: Să iasă din comun prin tot ceea ce face.

Maimuţa” este ageră, drăguţă, veselă şi foarte sensibilă care întotdeauna lasă o impresie excelentă în societate. Maimuţele sunt glumeţe şi iubesc persoanele care sunt întotdeauna bine dispuse şi energice. Sunt foarte deştepte. Se pricep foarte bine să rezolve problemele. Oriunde ai fi, oricine ai fi, dacă ai o problemă pune mână pe telefon şi sun-o pe Maimuţa. Ştie să asculte cu atenţie şi în acelaşi timp caută soluţii. Şi pentru că la Maimuţa curiozitatea este obişnuinţă are şi o mare sete de cunoaştere. Au câteva scrupule, pot fi nerezonabili câteodată şi au abilitatea de a-i convinge pe toţi cei din jur să creadă că ceea ce fac este corect.

Nu-şi poate ascunde întotdeauna emoţiile şi de cele mai multe ori nu doreşte acest lucru. Veţi putea observă cu uşurinţă atunci când o Maimuţa este fericită sau decepţionată.

Cea mai pregnantă calitate a Maimuţei este spiritul obiectiv şi realist, cuplat cu o bună intuiţie şi cu o agerime deosebită în a descopiri punctele slabe ale adversarului. În toate aceste evaluori se bazează pe intelectul sau dezvoltat, pe memoria de excepţie şi pe exigenţă să în raport cu ceilalţi. defectele cele mai frecvente la Maimuţa sunt: ingimfarea, adoptarea de decizii contradictorii, egoismul, invidia, răutatea şi orgoliul nemăsurat. Cînd avesm de a face cu un nativ al acestei zodii la care aceste trăsături sunt accentuate, colaborarea cu acesta devine imposibilă.

Aproape toate Maimuţele au o înclinaţie deosebită spre zgîrcenie şi în mod sigur toate pot minţi şi înşela cu nonşalanţă atunci cînd acest lucru este în interesul lor, din această zodie recrutinduse cel mai mare număr de şarlatani.

Ele deţin arta de a se face indispensabile. Nimeni nu se poate supăra prea mult timp pe un nativ al acestei zodii, chiar dacă a fost păgubit de el. Este foarte versatila şi are un bagaj de cunoştinţe inepuizabile din toate domeniile.

Bărbatul maimuţa trăieşte într-un permanent conflict între nevoia de a se simţi bine peste tot şi dorinţă febrilă de schimbare, imediat ce şi-a cucerit obiectivul. Are multă energie, iar acţiunile sale îl vor conduce întotdeauna la succes şi la bunăstare. Este foarte activ, dinamic şi are o mare sete de cunoaştere. Din acest motiv, el va explora foarte multe sfere ale vieţii sociale şi profesionale.

Nu suportă singurătatea, clipele de refugiu din viaţă să putând fi numărate pe degetele de la o mână. Când vine vorba de prieteni, devine serviabil, şi de aceea, foarte apreciat de aceştia. Când simte că se clătina ceva, apelează la armele sale preferate: umorul şi farsă. Trebuie să fie atent însă, deoarece poate glumi prea dur pe seamă unor persoane care îi sunt antipatice şi pe care nu le cunoaşte destul de bine. Faţă de acestea devine caustic, ofensează şi dispare. Nu se ştie dacă ar trebui să se aştepte la o răzbunare din partea lor.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia maimuţa trăieşte într-un permanent conflict între nevoia de a se simţi bine peste tot şi dorinţă febrilă de schimbare, imediat ce şi-a cucerit obiectivul. Este foarte naturală, jovială, cu mult umor, independentă şi foarte provocatoare. Nu suportă singurătatea, clipele de refugiu din viaţă să putând fi numărate pe degetele de la o mână. Când vine vorba de prieteni, devine serviabila, şi de aceea, foarte apreciată de aceştia. Când simte că se clatină ceva, apelează la armele sale preferate: umorul şi farsă. Trebuie să fie atentă însă, deoarece poate glumi prea dur pe seamă unor persoane care îi sunt antipatice şi pe care nu le cunoaşte destul de bine. Faţă de acestea devine caustică, ofensează şi dispare. Nu se ştie dacă ar trebui să se aştepte la o răzbunare din partea lor. Este o femeie fatală, originală în felul ei, care exercită un efect de senzaţie oriunde va merge. Este deosebit de drăgălaşa şi de spontană. Este foarte competitivă şi nu suportă să fie ignorată. Este foarte independentă şi nu-I place că această libertate să-i fie îngrădită. Este foarte poate face din orice nimic un lucru de valoare. Acest talent ei succesul deplin orice domeniu profesional pe care -l alege.

PERSONALITĂŢI : Giordano Bruno, Roald Amundsen, Byron, C. Dickens Panait Istrati, Ioan Slavici, A.P. Cohov, Leonardo Vinci, Paul Gauguin, Federico Fellini, Liz Taylor, Toshiro Mifune, Joan Crawford, Avram Iancu, Petru Groza.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 90 – Una dintre cele mai bune combinatii.
Bivol 74 – Drãguti, sunt compatibili si merg împreunã.
Tigru 81 – Amândoi sunt dornici de dragoste.
Iepurele ( Pisica ) 73 – Amuzant.
Dragon 82 – În ciuda diferentelor se vor simti bine împreunã.
Sarpe 57 – Poate, dar depinde de maimutã !
Cal 31 – Nerecomandabil.
Capra 65 – Ei bine, de ce nu ?
Maimuta 85 – Bunã companie si o totalã complicitate !
Cocos 72 – Posibil. Cine stie ?
Câine 67 – Cu rezerve ! Câinele ar putea suferi.
Porc 81 – Poate sã functioneze.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI