Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Mistret

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Mistret – Zodiac Chinezesc –

Pietre preţioase : Alabastrul, coralul, lazuritul.
Ţări prielnice: Brazilia, Afganistan, Danemarca, Islanda, Israel, Malaezia.
Trăsături definitorii: Cinste şi hotărîre.
Idealuri în viaţă: Aflarea adevărului.

Mistreţul” este o persoană deosebit de onestă, de sinceră şi de naturală. Este tipul cavalerului plin de intenţii bune, foarte politicos, loial, modest, elegant, curtenitor deci un tip de încredere pe care te poţi bază în orice împrejurare, nu te vor lasă la greu şi nici măcar nu va încerca să facă lucrul acesta. Pur şi simplu Mistreţul vrea să facă totul la modul cel mai corect. Oamenii Mistreţ sunt cei pe care toată lumea îi admiră. Fă o lista cu oamenii Mistreţ din viaţă ta: nu sunt ei cei mai drăguţi, cei mai iubitori şi cei mai scrupuloşi şi atenţi oameni din jur?

Mistreţul s-a născut pentru a da, a produce şi a servi. Sincer vorbind, mulţi oameni profită de pe urmă Mistreţului. Nu pentru că el ar fi fraier ci pentru că îi face plăcere modul acesta de viaţă. Mistreţii nu vorbesc prea mult, dar atunci când o fac, nimeni nu-I mai poate opri. Ca şi Maimuţa, Mistreţul este un intelectual şi este dominat de o puternică sete de cunoaştere. Mulţi afirmă că aceşti nativi sunt snobi. Manierele, eleganţă şi bunul gust în tot ceea ce fac au o importantă deosebită pentru ei. De fapt, ei au un desăvârşit simţ estetic şi sunt deosebit de stilaţi. Drăguţ, foarte credul, naiv şi uşor de păcălit, Mistreţul este în viaţă deopotrivă iubit şi înşelat. El însă are o mare forţă morală şi nu se răzbună niciodată, detestind orice gen de conflict.

Ceea ce i se reproşează cel mai ades este faptul că uneori îşi neglijează înfăţişarea, că simplitatea şi şi naturaleţea să înăscute se pot transformă în grosolănie şi că da dovadă de o anume superficialitate în raporturile interumane. Este de asemenea acuzat că uneori arată o mare nepăsare şi indiferentă faţă de soartă aproapelui, părăsind linia altruistă ce îi este în general caracteristică.

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Bărbatul mistreţ este foarte viguros şi plin de energie.Senzual şi înflăcărat în dragoste, romantic dar în acelaşi timp şi uşor naiv îndemnând parcă să i se pună coarne. Nu este foarte statornic şi nici constant în sentimente, lucru care este valabil şi pentru femeia din acelaşi semn.

Femeia mistreţ este modestă, rezervată, dar în acelaşi timp foarte deschisă şi sincere în anturaj. Este întotdeauna foarte curată şi îngrijită existând însă şi persoane aflate la polul opus al acestei conduite. Bună gospodină şi gazdă , este foarte iubitoare cu familia ei şi are tendinţa de a-i sprijini mai mult decât este cazul.

PERSONALITĂŢI : G. Călinescu, Alain Delon, Liviu Ciulei, Fred Astaire, Maria Callas, Henric al VIII-lea, Ronald Reagan, Al Capone, Thomas Mann, Bibi Anderson, Otto von Bismarck.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 88 – Cei doi sunt partenerii minunati.
Bivol 69 – De ce nu ? Meritã încercat.
Tigru 77 – Sunt foarte diferiti, dar va merge.
Iepurele ( Pisica ) 91 – Foarte compatibili. Totul va fi bine.
Dragon 94 – Cele mai multe mariaje dintre cei doi se fac pe viatã.
Sarpe 45 – Porcul nu va place niciodatã Sarpelui.
Cal 75 – O relatie care meritã încercatã.
Capra 98 – Una dintre cele mai fericite combinatii posibile.
Maimuta 81 – Poate functiona pentru cã admiratia este reciprocã.
Cocos 72 – Porcul este rãbdãtor, s-ar putea sã meargã.
Câine 84 – Îsi împart gândurile si sentimentele.
Porc 92 – O partidã excelentã !

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI