Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Sarpe

Postat de Urania Horoscop On February - 20 - 2011

Zodia Sarpe – Zodiac Chinezesc –

Pietre pretioase: Rubinul, topazul, magnetitul.
Tari prielnice: Rusia, Etiopia, Iran, Mexic, Peru.
Trasaturi definitorii: Istetime si inteligenta.
Idealuri in viata: Atingerera idealurilor sale.

Semnul Șarpelui e considerat că oferind cel mai mare procent de oameni puternici dintre toate semnele zodiacului chinezesc. Oamenii Șarpe s-au născut fermecători și populari. Șerpii atrag privirile tuturor că un magnet și nu pot fi ignorați. Atenția întregului grup și recunoașterea publică aeste lucrul care îi interesează cel mai puțin. Pe deasupra Șerpii nu sunt zgomotoși și sincer vorbind, au maniere excelente. Este semnul zodiacal cel mai profund și mai misterios dintre toate. În jurul nativului din Șarpe este o atmosferă mistică la care nu știi la ce să te aștepți. Nu își va face cunoscute niciodată gîndurile și sentimentele sale cele mai profunde. Deși în aparentă pare senin și fără griji, emană o putere deloc de neglijat, aproape hipnotică iar toate acestea nu îl vor face decît să-și atingă scopurile. Are mult tact, bun simț și nu degeaba trăsătură definitorie este istețimea. Va alunecă printre semenii săi, îi va sugruma pe cei nefolositori pentru atingerea idealurilor sale. Este plin de secrete și hotărît, sceptic, avînd încredere doar în gindirea proprie. Perfecționist și consecvent, reușește să incinte printr-o atitudine caldă și prezența de spirit pe cei din jurul sau.Trece cu ușurință și lejeritate prin împrejurări neplăcute sau nefericite, elegant și seducător. Chiar dacă este mai încet decît ceilalți nu va rămîne niciodată în urmă, recuperînd distanță prin perfecționare. Defectul lor major este acela că au tendința de a exagera și atunci când își ajută prietenii dar și și orice altă privință. Dacă face cuiva un favor, devine posesiv peste măsură. Un alt defect din caracterul Șarpelui este faptul ca este capabil de minciuni uriașe. Minciuni albe, minciuni adevărate, oricum vrei să-le spui. Cu toate că nu mint des, ei mint atunci când vor să scape. În privință banilor Șarpele are noroc, întotdeauna aceștia vin când are nevoie de ei. Oamenii Șarpe sunt grijulii cu banii dar generoși cu prietenii și familia. Șarpele trebuie să abordeze o carieră care nu implică pentru el nici un risc și chiar dacă riscul se rezumă doar la a munci din greu. Că să spunem adevărul, Șarpele este un pic cam leneș. În dragoste bărbatul Șarpe este romantic fermecător. Are simțul umorului iar femeile de obicei frumoase au succes. Șarpele alege un partener, atunci el devine gelos posesiv chiar după ce nu este . Respingerea este cea grea ego-ul delicat are de suferit. Șarpele trebuie primit, acceptat aprobat de cei cu care vine contact. Are nevoie sa se simta in siguranta.
Bărbatul șarpe este puternic, enigmatic și gânditor. Nu se aruncă niciodată cu capul înainte, El va analiză cu atenție situația înainte de a întreprinde ceva. Are un instinct de autoconservare foarte bine dezvoltat și face totul în scopul binelui propriu. Rafinat și cu gusturi desăvârșite, îi plac mâncarea, hainele, cărțile, muzică și piesele de teatru de bună calitate. Se va înconjura numai de lucruri fine. Își dorește un mediu intim cu o familie numeroasă în care el să fie șeful.Este sensibil, senzual și foarte viril. Exercită asupra femeilor o putere hipnotică, un magnetism care-l face irezistibil. Nu-și va alege decât o parteneră rafinată. Poate fi iubitul mai multor femei în același timp, care se bucură de aceeași atenție din partea lui.

Horoscop Urania– Linkuri Sponsorizate

Femeia șarpe da dovadă de mult sânge rece și are mare încredere în forțele proprii, deși pare indolentă sio adepta unei vieți liniștite și foarte ușoare. Are un spirit Întreprinzator deosebit și este foarte pragmatică. Tot timpul gândește, deși lasă impresia că este cu gândul foarte departe de problemele abordate într-o discuție. Pretențiile ei în privință soțului vor fi foarte înalte. întotdeauna își va alege un bărbat care să-i ofere o viață liniștită și lipsită de griji. Îl va susține în tot ceea ce va întreprinde și îi va asigură succesul. Asta pentru că el să-i poată satisface toate capriciile. Nici o femeie a altui semn zodiacal nu este capabilă de pasiuni și sentimente mai puternice decât această femeie. Are pretenții însă la fidelitate. Dacă partenerul îi va fi fidel, ea îi va dărui o iubire magică, totală și sublimă. Este foarte inventiva și de fiecare data îi va oferi iubitului ei ceva nou, pentru ca rutină și monotonia o scot din sărite. Acesta trebuie să îi ofere același lucru pentru că altfel devine rece și insensibilă și îl va înșela fără nici o mustrare de conștiință.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim
Sobolan 67 – Mai bine prieteni decât iubiti.
Bivol 85 – Poate fi o legatura buna.
Tigru 67 – Greu de ghicit ce gãsesc unul la celãlalt.
Iepurele ( Pisica ) 61 – Mai gândeste-te.
Dragon 63 – E posibil sã meargã.
Sarpe 51 – Este bine de evitat aceasta dramã complicatã.
Cal 75 – Sunt puternic atrasi unul de celãlalt.
Capra 69 – Poate sã meargã !
Maimuta 57 Poate, dar depinde de maimutã.
Cocos 90 – O relatie amoroasã de bun augur.
Câine 67 – Poate sã meargã.
Porc 45 – Porcul nu va place niciodatã Sarpelui.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI