Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Zodia Tigru

Postat de Urania Horoscop On February - 19 - 2011

Zodia Tigru – Zodiac Chinezesc –


Pietre preţioase: Diamantul, granatul, rubinul.
Ţări prielnice: Chile, Coreea, Cuba, Franţa, Italia, Uganda.
Trăsături definitorii: Agresevitate şi spirit de luptă.
Idealuri în viaţă: Să fie mulţumit de sine şi stimat de către ceilalţi.

Tigrii sunt nişte persoane enrgice, dinamice, care nu gândesc prea mult înainte de a întreprinde ceva. Curajos şi tenace, nu suportă jumătăţile de măsură şi va merge întotdeauna pînă la capăt în tot ceea ce face. Îi place să iasă în evidenţă, să fie în centrul atenţiei oriunde se afle şi urăşte orice fel de constrîngere.Tigrii sunt respectaţi pentru curajul lor chiar şi de către duşmanii lor. Sunt luptătorii neînfricaţi. Sunt egoişti în privinţa lucrurilor mărunte dar în acelaşi timp sunt capabili de o generozitate deosebită. Tigrii sunt imprevizibili,agitaţi şi par a fi într-o permanenţă grabă. Este dificil să rezişti oamenilor Tigru datorită caracterului lor magnetic şi a aerului autoritar care le conferă un prestigiu sigur. Sunt violenţi chiar dacă le este frică, curajoşi în faţa pericolului chiar dacă ţipă şi liniştiţi în locurile misterioase. Iubesc aventura, sunt înnebuniţi după senzaţii tari şi nu este bine să provoci un Tigru sigur pe el. Le place să fie ascultaţi şi nu poate fi decât aşa cum spun ei. Sunt oameni perseverenţi şi întotdeauna grăbiţi să facă lucrurile aşa cum trebuie, iar de obicei preferă să acţioneze de unul singur. Tigrul este sensibil şi emotiv. Este capabil de mari iubiri, şi trăieşte totul mult prea intens. Este de asemenea posesiv, cu un pronunţat simţ al proprietăţii. Ca iubiţi, Tigrii sunt pasionaţi şi romantici, dar adevărată provocare pentru Tigru este de a controla adevăratul sens al măsurii. Dacă eşti prieten cu un Tigru, fii atent, el vrea să te atragă de partea lui împotriva “băieţilor răi” şi pentru că Tigrul este atât de adorabil, deseori te va convinge să faci acest lucru. Starea sufletească ce îi este în cel mai înalt grad străină este indiferentă; el poate trece prin cele mai diverse emoţii, cu o mare rapiditate, niciodată însă nu va fi opac faţă de o persoană, sau faţă de o situaţie. Nativii acestei zodii sunt în general lipsiţi de interesul material fiind recunoscuţi ca lideri naturali foarte incomod de subordonat.

Bărbatul tigru merge întotdeauna până la capăt în tot ceea ce întreprinde. Pune mult suflet în tot ceea ce face şi nu suportă jumătăţile de măsură. Îi place să iasă în evidenţă, să conducă, să fie în centrul atenţiei oriunde s-ar află. Nu suportă nici un fel de constrângere, nu-i place să i se dea ordine sau să i se spună cum să procedeze pentru a-şi îndeplini sarcinile. Are mult sânge rece, este incisiv, agresiv, riscă enorm. Pentru asta este respectat şi admirat multora le inspiră teamă. Este totuşi iubit de cei cu care vine în contact şi foarte simpatizat, pentru că este cultivat, manierat şi dă dovadă de mult rafinament. Viaţă să afectivă nu este deloc complicată. Deşi este plin de senzualitate şi este capabil de emoţii puternice, nu are prea multă

Horoscop Urania – Linkuri Sponsorizate

Femeia tigru are o fire încântătoare oricine o îndrăgeşte la vedere. Este o fire , principii acţiuni, foarte mult de aspectul ei fizic. Se îngrijeşte de corpul ei, face , masaj regim atunci când se . Petrece mult timp oglinzii, pentru a se machia a se . Preocupare ei hainele. Este femeia care se permanent nu are cu ce se îmbrace, ei este . Permanent îşi face haine noi, le păstrează pe cele vechi, chiar nu le niciodată. De asemenea, plac parfumurile, întotdeauna cele scumpe de cea calitate. ceea ce privaste ei , este o femeie care nu face excese abuzuri. Este transmite partenerului ei aceeaşi stare, creându- un confort deosebit. Are un erotism echilibrat, fără excese. Îşi exteriorizează sentimentele numai atunci când trebuie crede este cazul. partenerului ei, face totul -l mulţumească.

PERSONALITĂŢI: Isaac Newton, Anghel Saligny, Ion Luca Caragiale, H.G.Wells, Zaharia Stancu, George Coşbuc, Petre Ispirescu, Lucreţia Borgia, Novac, cardinalul Mazarin, Corvin, Nero, Karl Marx, Ludwing Beethoven.

COMPATIBILITI : 1 = minim , 100 = maxim

Sobolan 65 – Ca sã aibã succes, trebuie sã se strãduiascã amândoi.
Bivol 33 – Este aproape imposibil sã meargã.
Tigru 52 – Doi Tigri ? Nerecomandabil !
Iepurele ( Pisica ) 46 – Dificil. Posibil un mariaj de convenientã.
Dragon 76 – În ciuda unor dificultãti minore va fi o cãsãtorie reusitã.
Sarpe 69 – Greu de ghicit ce gãsesc unul la celãlalt !
Cal 86 – De ce nu ? Au multe în comun.
Capra 24 – Una dintre cele mai rele combinatii !
Maimuta 81 – Ambii sunt dornici de dragoste !
Cocos 55 – Nu este o relatie echilibratã.
Câine 89 – Buuun! O relatie plinã de armonie si stabilitate.
Porc 79 – Sunt foarte diferiti dar este posibil sã meargã.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI