Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2010

Postat de Urania Horoscop On 1 - May - 2011

Anul 2010

Putem spune, fără urmă de îndoială, că între anii 2008 şi 2014 evenimentele politice se precipită. Sîntem deci în miezul primelor schimbări majore ale secolului XXI.
Situaţia mondială devine atît de contradictorie încît se impune luarea unor măsuri pentru remedierea acestei stări. Astfel, circumstanţele, contextul în sine vor provoca o serie de rupturi şi conflicte din ce în ce mai greu de stăpînit.
Pe 29 mai 2010, Uranus îşi va schimba semnul; din Peşti, va trece în Berbec şi va rămîne acolo pînă pe 15 mai 2017, inaugurînd astfel o perioadă de evenimente violente, de conflicte neprevăzute, dar şi iniţiative îndrăzneţe care vor putea foarte bine să conducă la descoperiri remarcabile în astrofizică şi medicină – în particular, cunoaşterea puterii creierului -, fizică nucleară, informatică, descoperiri referitoare la miezul incandescent al pămîntului, însă şi descoperiri care ar putea conduce la noi tehnologii de distrugere prin foc, energie electrică sau electromagnetică.
De fapt, pe tot parcursul anului 2010, populaţia planetei va conştientiza ravagiile provocate de infestarea radioactivă a solului, a oamenilor şi a animalelor, de poluarea aerului şi a apei şi de schimbările atmosferice.
Vor apărea mişcări de protest, marcante în luna ianuarie, apoi în perioada aprilie-septembrie.
Pe măsură ce guvernele întîrzie în luarea unor măsuri eficiente, costurile respective devin din ce în ce mai mari şi aceasta într-un moment în care situaţia economico-financiară este departe de a fi satisfăcătoare.
Creşterea taxelor şi impozitelor creează o vie ne mulţumire în rîndul populaţiei. Propunerile de a sa nare financiară şi monetară eşuează.
Începînd din toamnă, tensiunea scade şi, de la sfîrşitul lunii septembrie şi pînă la mijlocul lui decembrie, populaţia traversează o perioadă de relativă acalmie, deşi de scurtă durată.
Anul se va termina într-o atmosferă apăsătoare: tinerii, ca şi persoanele în vîrstă au toate motivele să-şi exprime nemulţumirea şi chiar o vor face; situaţia va continua pînă în primăvara anului 2011.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI