Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2011

Postat de Urania Horoscop On 1 - May - 2011

Anul 2011

Şi acesta este un an foarte important: pe 13 martie, Uranus intră definitiv în semnul Berbecului, după ce a descris, prin retrogradare, o întoarcere în Peşti.
Neptun apoi, pe 5 aprilie, va ieşi din Vărsător pentru a intra în propriul său semn, Peştii, unde va rămîne pînă pe 30 iunie 2025.
Timp de paisprezece ani deci, chiar dacă Uranus va determina o perioadă de intensă şi chiar violentă activitate mondială pînă în 2017, cum observam mai sus (anul 2010), Neptun va reînvia ideologii pe care le credeam definitiv dispărute. Renasc astfel o serie de opinii şi convingeri religioase, politice sau sociale. O dată cu ele vor apărea atît liderii fanatici, cît şi adepţii combatanţi care le vor propovădui şi, în măsura posibilităţilor, impune.
Pentru moment, nu este vorba decît despre germenii unei revoluţii subterane, iar lumea nu-i va putea conştientiza amploarea decît peste cîţiva ani.
Să nu ne lăsăm însă înşelaţi atît de uşor. Germenii marilor mişcări religioase, ai ideologiilor politice în formare vor avea o influenţă covârşitoare asupra societăţii secolului XXI.
De asemenea, se vor înregistra progrese notabile în ceea ce priveşte analiza inconştientului, interpretarea viselor, în folosirea efectivă a nebănuitelor puteri ale psihicului uman. Pe de altă parte, nu de puţine ori se va apela la alcool, la droguri şi la alte substanţe chimice periculoase.
Reapar, în această perioadă, societăţile secrete, mişcările esoterice, oculte, în care binele şi răul coexistă. Nu trebuie să uităm faptul că fiecare planetă reprezintă o forţă neutră, care emană o energie alternativă ca principiu – cînd pozitivă, cînd negativă -, în funcţie de „aspectele” pe care le primeşte de la alte astre.
în intervalul ianuarie-aprilie, economia rămîne în continuare deosebit de instabilă.
Lunile iunie şi iulie oferă o perspectivă optimistă care însă, în realitate, nu se va manifesta decît în octombrie, graţie măsurilor de redresare financiară deosebit de ferme. Primele sectoare în care se va face simţită redresarea vor fi: piaţa imobiliară, construcţiile, agricultura, drumurile, reţelele hoteliere şi bugetele familiale.
Noiembrie şi decembrie vor fi caracterizate printr-o perturbare a relaţiilor diplomatice şi a învăţă- mîntului.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI