Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2012

Postat de Urania Horoscop On 1 - May - 2011

Anul 2012

în martie şi iulie se vor depune eforturi considerabile pentru redresarea situaţiei economice mondiale şi pentru restructurarea pieţei locurilor de muncă, mai cu seamă în agricultură, piscicultură, în domeniul maritim, industria hidraulică, înalta tehnologie pentru transporturi şi comunicaţii. Efectele nu se vor face simţite imediat, astfel că rezultatele vor deveni evidente abia în lunile octombrie şi decembrie.
între timp, în lunile mai şi iunie vom asista la o serie de tulburări legate de educaţie, de integrarea tinerilor în cîmpul muncii şi vom constata din plin lipsa de stabilitate din mass-media.
Scandalurile financiare sau fluctuaţiile înregistrate pe piaţa bursieră, recrudescenţa accidentelor cauzate de neglijenţă sau chiar de sabotaje în transport şi în industria petrolieră, poluarea apei şi a atmosferei ca urmare a noxelor industriale, toate acestea vor genera puternice nemulţumiri în rîndul populaţiei.
Din septembrie, timp îndelungat – pînă la sfîrşitul anului 2014 -, semnalăm riscul producerii unor grave accidente nucleare, cauzate de incendii sau explozii. De asemenea, riscul unor serioase căderi de curent electric. Menţionăm însă că nu este vorba decît despre riscuri, accidentele putînd fi evitate atîta vreme cît se vor lua măsuri de securitate oportune.
în luna octombrie, planeta Saturn intră în semnul Scorpionului. Evenimentul va avea drept urmare, în cîteva ţări, pierderea de către guverne a controlului asupra industriei grele şi nucleare.
în octombrie şi decembrie vor avea loc naţionalizări şi vor fi limitate o serie de măsuri de securitate deosebit de utile.
Supravegherea mai strictă a natalităţii, într-un moment în care mortalitatea infantilă şi anomaliile genetice au devenit evidente (noiembrie), va fi o necesitate (luna noiembrie).
Ne mai putem aştepta, de asemenea, la creşterea numărului de boli şi accidente profesionale, ca urmare a neatenţiei şi a neglijenţei.

3 Comentarii to “Anul 2012”

  1. lacry says:

    doamne ce vremuri ne asteapta

  2. Elena Odagiu says:

    sperante putine ,ce va fi vom vedea .

  3. nelu says:

    cred ca ne aflam i9n perioada de a da socoteala pentru tot ce am facut si sunt optimist crezand intr-o redresare,sau mai bine zis o mai mare constientizare in randul populatiei globului.Trebuie sa fim mai buni ,sa eliminam orgoliile si sa promovam un scop comun.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI