Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2013

Postat de Urania Horoscop On 1 - May - 2011

Horoscop Anul 2013

Horoscop 2013
Pe întreaga durată a anului 2013 lumea va trăi sub semnul marilor tulburări, prevăzute pentru intervalul 2008-2014, stare de fapt evidentă mai ales în lunile aprilie, mai, august, octombrie şi noiembrie.
Totuşi, în paralel cu tendinţele menţionate, se vor depune eforturi considerabile pentru ameliorarea situaţiei şi pentru asigurarea unui echilibru politic, social şi financiar. Toate acestea se vor observa în lunile martie, iunie şi iulie, apoi în septembrie şi în decembrie.
Ample conferinţe şi proiecte pentru o sumă de tratate: acorduri maritime – în ceea ce priveşte împărţirea bogăţiilor din oceane şi a potenţialului piscicol.
Se revine asupra drepturilor anumitor ţări riverane ; frontierele vor fi reanalizate şi rectificate.
Medicina genetică va cunoaşte împliniri remarcabile, la fel şi ginecologia. S-ar putea să fim martorii descoperirii unor soluţii de control asupra unor maladii infecţioase, pînă atunci considerate incurabile.

Horoscop 2013

6 Comentarii to “Anul 2013”

 1. serbu niculina says:

  toate minunile tin trei zile si mai are rominul o vorba ;nu ne lasa dumnezeu pe noi

 2. serbu niculina says:

  vom sti sa ne descurcam mai ales ca si si de aceiantem preveniti

 3. popa iuliana says:

  numai D-zeu va stii ce va fii sau va venii.Noi sintem prea mici ca sa le gindim pe toate.

 4. Marius zeu de zeu says:

  dumnezeu nu exista ,dumnezeu alah si toate cele sunt nascociri ale smecherilor pentru a pastra lumea sub control ,se numeste controlul multimii ,manipulare in masa . Treziti-va la realitate nu dumnezeu ne va face o tara mai buna si nu dumnezeu va arunca bani ,nu lupti pentru tara si nu muncesti mori de foame !

 5. Diana says:

  Draga Iuliana, va sti ( sti cu un singur i), sau va veni (veni cu un sg i), nu prea inteleg cum ajung romanii sa scrie asa romaneste, sincer, nu faceti gramatica la scoala ? Intre propozitii se lasa un spatiu.
  Daca nu stapaniti bine scrisul, nu mai dati mesaje, sincer, mare lucru sa stie fiecare unde ii este locul, dupa cata carte a facut.

 6. elena says:

  Multumim frumos dvs si echipei ,pentru sfaturi

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI