Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 August

Horoscop Urania 1 August

Horoscop Urania 1 August

Nativul, considerându-se întotdeauna a fi un protector, având şi bunăvoinţa de a (şi) respecta pe cel slab, deşi fără a stabili însă relaţii directe de prietenie vreodată, se simte cu adevărat împlinit doar dacă poate fi de folos, activitatea sa generoasă fiind răsplătită cu succese de mare notorietate, chiar dacă vor exista şi contestatari, căci multe dintre acţiunile sale se pot încadra în „binele făcut cu sila”.

Horoscop Urania 1 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Foarte sociabil, binedispus şi în general norocos, aveţi un cerc larg de prieteni şi de cunoştinţe; ştiţi că puteţi conta pe ei la nevoie, cu toate că nu dumneavoastră solicitaţi cel mai adesea ajutor. Simpatic, amabil şi cu o prezenţă atrăgătoare, sunteţi foarte potrivit pentru activităţile ce implică un contact cu publicul. Departe de a fi un muncitor conştiincios, amânaţi de multe ori termenele de scadenţă şi lăsaţi pe a doua zi ceea ce aţi putea face în ziua curentă. întreprindeţi totuşi acţiunile necesare în vederea avansării dumneavoastră şi nu ezitaţi să vă îndepărtaţi pentru a profita de o ocazie bună sau de un avantaj serios. Doriţi să profitaţi de viaţă; la urma urmelor, de ce nu, dacă în felul acesta sunteţi fericit?

Dragoste :Ştiţi cu exactitate ce doriţi; decizia dumneavoastră, odată luată, este irevocabilă.
Bani/muncă:Inteligent, spontan şi atrăgător, reuşiţi întotdeauna să ajungeţi în poziţia ce vă permite să realizaţi o bună situaţie materială.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI