Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 Februarie

Horoscop Urania 1 Februarie

Horoscop Urania 1 Februarie

Din prea multă dorinţă de independenţă, nativul are tendinţa să se poarte rece, tiranic când poate s-o facă, indiferent de poziţia ocupată în societate, în carieră sau în cadrul familiei, comportament care nu îl va face deloc plăcut la locul de muncă, nu îi aduce prea mulţi prieteni şi nici nu-i face un trai uşor acasă, dar viaţa îi este plăcută, deşi ea nu va fi întotdeauna uşoară, pentru că lui nici că îi pasă de ceilalţi.

Horoscop Urania 1 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu toate că sunteţi o persoană bine ancorată în realitate, visaţi la o lume ideală şi la ce ar trebui făcut pentru a o realiza. Uimitor este faptul că reuşiţi perfect să conciliaţi aceste două laturi ale personalităţii dumneavoastră, fară conflicte sau semne de întrebare. Vă place să lăsaţi să planeze un oarecare mister atât asupra vieţii dumneavoastră interioare, cât şi asupra celei private. Observator şi analist de clasă, ştiţi să folosiţi ocaziile favorabile ce vi se oferă, urcând din treaptă în treaptă pentru a ajunge la vârf. Dacă aveţi o mare preferinţă pentru dispozitivele şi obiectele moderne, vă place mult şi să gustaţi farmecul trecutului, studiind istoria sau vizitând magazinele de antichităţi, în căutare de mobile vechi sau de obiecte ce poartă marca trecutului.

Dragoste :Preferaţi o relaţie de prietenie amoroasă ce presupune respectul pentru nevoile fiecăruia.
Bani/muncă: Ştiţi unde vreţi să ajungeţi şi pe ce drum şi vă înarmaţi cu instrumentele potrivite pentru a vă atinge scopurile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “1 Februarie”

  1. Andu says:

    era berbec scz am gresit luna , desi caracterizarea este buna

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI