Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 Ianuarie

Horoscop Urania 1 Ianuarie

Horoscop Urania 1 Ianuarie

Neinspirat de cele mai multe ori, raţionamentul aproape perfect fiind chiar de el anulat aproape întotdeauna cu o concluzie greşită şi în toate alegerile sale, exceptând cauzele realmente minore, optând pentru rău, nativul pare damnat să aibă parte de dificultăţi destul de serioase de întâmpinat în tot timpul vieţii sale, dar, paradoxal, este salvat veşnic în ultima clipă de raţionamentul greşit… încununat cu cea mai pertinentă concluzie.

Horoscop Urania 1 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Realist din fire, vă conduceţi viaţa cu multă abilitate. Ştiţi ce doriţi şi mai ales ce nu doriţi. Atunci când v-aţi fixat scopurile, nimeni şi nimic nu vă poate abate din drum. Aveţi toate calităţile pentru a fi un lider. îi atrageţi cu uşurinţă pe ceilalţi, atât pentru a-i ajuta cât şi pentru a vi-i face aliaţi, care vă vor lua apărarea în anumite situaţii. Ştiţi să profitaţi de capacităţile dumneavoastră (chiar şi de slăbiciuni), precum şi de toate instrumentele ce vă stau la dispoziţie. Departe de a vă descuraja, obstacolele vă dau mai multă putere şi voinţă; dacă vă împiedicaţi uneori, vă ridicaţi mai puternic şi mai hotărât să vă atingeţi obiectivul.

Dragoste :Deşi puţin cam prea ferm în dorinţa de a controla totul, sunteţi un foarte bun partener în dragoste.
Bani/muncă:Un parcurs perfect! Sunteţi în elementul dumneavoastră şi ştiţi cum să procedaţi

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI