Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 Mai

Horoscop Urania 1 Mai

Horoscop Urania 1 Mai

Mult prea romantic într-o societate prea materială, frecventând masochist şi asiduu un mediu în care Zeul Suprem este banul, nativul, aproape firesc după firea lui, nu va avea parte de mari succese în plan material, dar este, paradoxal şi compensatoriu, predispus (astral) spre succese cu adevărat notabile în întreprinderi de ordin intelectual, de creaţie şi satisfăcătoare, cel puţin, în planul sentimental.

Horoscop Urania 1 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Deştept, spiritual, descurcăreţ, în linii generale foarte cultivat, cu înclinaţii de seducător, delicat în afirmaţii, viclean şi răutăcios ca o maimuţă, deţineţi toate atuurile pentru a avea succes în viaţă. Curios şi avid de cunoştinţe, sunteţi interesat de toate şi vi se pare că aveţi aptitudini şi posibilităţi infinite. Principalul dumneavoastră defect este, fară îndoială, incapacitatea de a ajunge la esenţa lucrurilor; în general, sunteţi satisfăcut dacă înţelegeţi, fie şi superficial, totul şi nimic. Disponibil pentru prieteni, ştiţi să-i ascultaţi şi să le împărţiţi cu dărnicie sfaturi bune; nu vă temeţi să exprimaţi un reproş sau o dezaprobare. Sociabil şi binevoitor, nu vă place totuşi să vi se încalce atribuţiile sau ca cineva să se amestece în treburile dumneavoastră.

Dragoste :Sensibil şi vulnerabil uneori, aveţi nevoie de un partener care să vă ofere un sprijin moral.
Bani/muncă:Investiţiile, mai ales în domeniul imobiliar, sunt pentru dumneavoastră ocupaţia secundară în care excelaţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI