Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 Noiembrie

Horoscop Urania 1 Noiembrie

Horoscop Urania 1 Noiembrie

Afaceri de mare succes, posibil chiar de mare notorietate, cel mai probabil în noi domenii de activitate, întotdeauna excelent conduse, dar ele pot fi uneori total compromise, din lipsă de tact, nativul caracterizându-se, în sens negativ, printr-un exces de sinceritate, dus adesea până la brutalitate, doar pentru a-şi etala performanţele, aceeaşi ameninţare planând şi asupra relaţiilor sale sentimentale.

Horoscop Urania 1 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Independent şi polivalent, aveţi nevoie să vă simţiţi stimulat pentru a fi eficient. Puţină competiţie dă un impuls capacităţilor dumneavoastră şi vă incită să obţineţi performanţe maxime; preferaţi însă să lucraţi singur, pentru că nu vă place să depindeţi de cineva. Autodidact, aveţi numeroase direcţii de interes şi o oarecare predispoziţie pentru creativitatea artistică. Dar, orice aţi face, simţiţi nevoia de a fi văzut şi recunoscut; totodată, nevoia de a crea, de a fi activ şi de a întreprinde. Simţul înnăscut al organizării şi aptitudinile dumneavoastră de şef vă avantajează pentru poziţiile de conducere. Perspicace, posedaţi calitatea de a vedea şi de a percepe dincolo de aparenţe. înzestrat cu o deosebită tărie de caracter şi cu multe talente, aveţi încredere în propria persoană.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener independent, autonom, loial şi devotat.
Bani/muncă: Vă asumaţi bine responsabilităţile şi acumulaţi bani încet, dar sigur.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI