Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

1 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 1 Octombrie

Horoscop Urania 1 Octombrie

Horoscop Urania 1 Octombrie

Nativul, dotat în primul rând cu multă sensibilitate, aceasta implicând şi o anumită stare de slăbiciune a firii, la care se adaugă şi o doză consistentă de nerealism, va depinde întotdeauna de alţii, fie că este vorba de cele mai prozaice şi materiale dintre lucruri, fie prin nevoia imperioasă de confirmare a poziţiei sale sociale sau de stabilirea dimensiunii carierei sale, la orice nivel s-ar afla.

Horoscop Urania 1 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Nu sunteţi numai un prim-născut, vă şi simţiţi numărul unu! Aerul dumneavoastră calm şi imperturbabil ascunde clocotul unei multitudini de emoţii, generatoare de stări pozitive şi negative. Pe baza învăţămintelor din trecut, reuşiţi să vă conduceţi curajos barca, fară teama de a vă arunca în acţiune, chiar dacă, de cele mai multe ori, acest aspect nu este evident. Sentimental şi parolist, sunteţi un prieten fidel, pe care se poate conta în momentele fericite şi în cele de restrişte. înţelegeţi natura umană şi vă ascultaţi, susţineţi şi ajutaţi apropiaţii, cu o uşurinţă naturală. Pentru dumneavoastră este foarte important să separaţi grâul de neghină în toate relaţiile pe care le aveţi, pentru că ele sunt barometrul energiei de care dispuneţi şi vă influenţează viaţa în multe domenii.

Dragoste :Dragoste Oferiţi partenerului tot ce este mai bun în dumneavoastră şi aşteptaţi acelaşi lucru în schimb.
Bani/muncă: Bani/muncă Aveţi nevoie doar de puţină voinţă pentru a transforma numeroasele dumneavoastră talente în bogăţie.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI