Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

10 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 10 August

Horoscop Urania 10 August

Horoscop Urania 10 August

Contestat uneori, de obicei de farisei şi invidioşi, însă plăcut celorlalţi, dar mai ales temerar şi tenace, cu posibilităţi multiple de a duce la bun sfârşit misiuni îndepărtate şi grele, nativul va avea parte de o viaţă destul de fericită, rareori reuşind însă să atingă pragul de sus, al maximei satisfacţii, dar nici atunci nu va fi pe deplin mulţumit, ţelul său fiind plasat întotdeauna (mult) prea sus.

Horoscop 10 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Metodic şi raţional, organizat, conştiincios şi dotat cu un moral de toată lauda, lucraţi cu seriozitate pentru a vă construi o bună reputaţie şi pentru a merita admiraţia şi respectul celorlalţi. Dacă anumite persoane nu vă observă potenţialul sau nu vă înţeleg acţiunile, pentru mulţi alţii reprezentaţi un model, o persoană cu care se pot sfătui sau căreia i se pot confesa. Destul de individualist, acţionaţi de multe ori de unul singur. Gândiţi-vă bine şi nu uitaţi că asocierea prezintă avantajul unei dinamici de grup, ce presupune asamblarea experienţelor şi a cunoştinţelor. Munciţi pentru realizarea proiectelor şi visurilor dumneavoastră, utilizându-vă cu folos talentele şi priceperea. Ataşat de cei apropiaţi, în sânul familiei vă regăsiţi echilibrul.

Dragoste :Curios şi aventuros din fire, este foarte greu să fiţi cucerit şi reţinut pentru mult timp.
Bani/muncă:Apreciaţi munca bine făcută, dar vă bucuraţi şi dacă se întâmplă ca aceasta să fie uşoară şi productivă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI