Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 August

Horoscop Urania 11 August

Horoscop Urania 11 August

Inzestrat cu foarte puţine calităţi de excelenţă, dar şi fără a avea defecte majore, dotat cu o imensă capacitate de muncă şi mult talent pedagogic (nu neapărat, sau mai ales, nu în „forme” legate de şcoală), nativul are ca principal scop al vieţii să se autoinstruiască continuu, efortu-i fiind răsplătit în general de succese deosebit de trainice, arareori însă şi durabile, cu adevărat strălucitoare.

Horoscop Urania 11 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Meticulos şi perfecţionist, sunteţi foarte exigent cu dumneavoastră înşivă şi, poate, mai ales, cu ceilalţi. Aveţi această trăsătură încă din fragedă tinereţe şi cu vârsta ea nu se atenuează. Nu acceptaţi jumătăţile de măsură! Ceea ce cereţi trebuie executat perfect şi bombăniţi împotriva întârzierilor, a defectelor, a amânărilor, a neglijenţei, a incompetenţei şi a lenei. Inteligent, metodic şi raţional, ştiţi să-i ascultaţi pe oameni şi să-i sfătuiţi. Aveţi interese numeroase şi diverse, dar, de multe ori, de scurtă durată. Prin urmare, aşteptaţi să vă găsiţi cu adevărat drumul, pentru a vă dezvolta şi exploata la maximum talentele şi priceperea. Nu uitaţi că viaţa e făcută şi din plăceri şi fantezie, de care e bine să profităm, pentru a ne distra.

Dragoste :Deoarece sunteţi discret şi rezervat în exprimarea emoţiilor, de multe ori partenerul trebuie să vi le ghicească.
Bani/muncă:Intuitiv, aveţi fler pentru afacerile bune şi pentru ocaziile profitabile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI