Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Ianuarie

Horoscop Urania 11 Ianuarie

Horoscop Urania 11 Ianuarie

Dominat obsesiv de dorinţa de a se prezenta celorlalţi sub o altă înfăţişare decât cea reală, nativul, care nu ar avea câtuşi de puţin de ce să se ruşineze de calităţile cu care este înzestrat, perseverând pe drumuri greşite, ajungând să îşi construiască chiar o lume a lui, paralelă realităţii concrete, va avea insatisfacţia unor numeroase rupturi în planul sentimental şi a destule dezamăgiri în cel social.

Horoscop Urania 11 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi o personalitate dublă care, în funcţie de circumstanţe, face din dumneavoastră, rând pe rând, un adult sau un copil, un înger sau un demon, un rege sau un servitor. Ea vă permite să vă adaptaţi rapid schimbărilor şi să vă simţiţi bine, indiferent unde şi în compania cui vă aflaţi. în viaţa dumneavoastră suişurile şi coborâşurile se succedă cu mare repeziciune; trebuie să faceţi un apel ferm la raţiune pentru a regăsi un anumit echilibru. Fiind prea concentrat asupra detaliilor, vi se întâmplă adesea să nu vedeţi problemele în ansamblu, ceea ce face dificilă soluţionarea lor. Nu folosiţi îndeajuns ajutorul persoanelor competente din jur şi uitaţi că cei care vă iubesc sunt întotdeauna acolo pentru dumneavoastră.

Dragoste :Blând şi plin de farmec cum sunteţi, nu vi se poate refuza mare lucru: ajunge să cereţi.
Bani/muncă:In ciuda faptului că sunteţi cheltuitor, succesul ţine de disciplina, de hotărârea dumneavoastră şi de o anumită prudenţă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI