Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Iulie

Horoscop Urania 11 Iulie

Horoscop Urania 11 Iulie

Nativ considerat unanim strălucitor, cam prea înclinat înspre dragoste şi joc(uri), cam prea înclinat spre fast şi „strălucire”, de la care toţi aşteaptă mai mult, poate totul, părând la un moment dat că-i dezamăgeşte pe toţi şi eşuează în tot ce face, dar care, tocmai când totul pare să meargă rău, va avea parte de mai multe succese, în planuri diverse, la care nu se mai aşteptau nici el, nici ceilalţi.

Horoscop Urania 11 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă place să vedeţi ţara, să descoperiţi regiuni noi, să părăsiţi cărările bătute, dar atunci când viaţa vă oferă neplăceri, dureri şi nelinişti, vă întoarceţi la confortul căminului dumneavoastră, în mijlocul familiei. Nu vă eschivaţi niciodată de la obligaţiile sau de la problemele ce vă revin, ştiind să vă sacrificaţi în tăcere, sigur că sunteţi pe cale să câştigaţi paradisul. Slăbiciunea dumneavoastră constă într-o sănătate deficitară, dar reuşiţi totuşi să vă simţiţi bine atât pe planul fizic, cât şi pe cel spiritual, lucrând zilnic pentru a vă îmbunătăţi calitatea vieţii. Vă implicaţi ferm în acţiune, veniţi în ajutorul săracilor, dărâmaţi zidurile ce stau în calea ascensiunii dumneavoastră şi construiţi punţi pentru a-i lega sau reconcilia pe oameni.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener matur, independent, curajos şi autonom.
Bani/muncă:Aveţi darul de a vă afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a profita de ocaziile bune ce vi se oferă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI