Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Mai

Horoscop Urania 11 Mai

Horoscop Urania 11 Mai

Un himeric, capabil să urmărească cu aceeaşi asiduitate lucruri de mare valoare sau total lipsite de noimă, în ceea ce priveşte cariera, dar şi viaţa sa personală, şi care nu ştie de glumă, luând totul mult prea în serios, dar care, dacă îşi fixează o ţintă înaltă şi îşi mai domoleşte puţin altruismul, are mari şanse de reuşită majoră, cu atât mai mare aceasta cu cât şi-a fixat„ştacheta”mai sus.

Horoscop Urania 11 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă place să vă asumaţi riscuri şi, în unele momente, curajul de care daţi dovadă se poate numi cutezanţa. Animat de o energie ce pare inepuizabilă, uneori e greu să e ţină pasul cu dumneavoastră. Exigent şi sigur de sine, aveţi tendinţa de a cere prea mult de la ceilalţi, uitând că aceştia nu nu aceleaşi ambiţii ca dumneavoastră. Ca să vă simţiţi viu, aveţi permanent nevoie de provocări cărora să le faceţi faţă, de visuri ce se cer concretizate, de proiecte ce trebuie realizate. Dinamismul şi tenacitatea vă conduc întotdeauna la succes, chiar dacă, uneori, realizările nu sunt chiar perfecte. Faptul că spuneţi ceea ce gândiţi fară ocolişuri generează uneori fricţiuni şi frustrări printre persoanele din jur; aţi fi avantajat dacă aţi uza mai mult de tact şi de diplomaţie.

Dragoste :Scopul dumneavoastră este să vă simţiţi realizat şi total împlinit în viaţa de cuplu.
Bani/muncă: Dacă activitatea vă stimulează suficient, nu va economisiţi nici timpul, nici eforturile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI