Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Martie

Horoscop Urania 11 Martie

Horoscop Urania 11 Martie

Agresiv din fire şi bătăios din „vocaţie”, întreprinzător mai tot timpul şi îndrăzneţ în mod natural, nativul este din păcate destul de prost servit de firea sa vanitoasă şi de (prea)plinătatea de sine, mai ales în viaţa de cuplu, în carieră supralicitarea şanselor sale putând avea însă rezultate benefice, atâta vreme cât va reuşi să îşi păstreze neştirbită aura de lider al unui grup, al unui curent de opinii etc.

Horoscop Urania 11 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dacă este bine să fiţi prevăzător şi prudent, aceasta nu trebuie să vă limiteze acţiunile. Aveţi numeroase talente dar, din cauza temerilor şi a problemelor pe care vi le faceţi, nu le exploataţi la maximum. Fiţi optimist, aveţi mai multă încredere în viaţă, în posibilităţile dumneavoastră, vedeţi partea bună a lucrurilor şi învăţaţi să vă bucuraţi de binele aflat in fiecare situaţie, chiar şi în cele ce vi se par negative. Din multe motive vă restrângeţi cercul social, reducându-vă astfel şansele de a întâlni persoane care ar putea să vă ajute sau să vă sfătuiască în demersurile şi proiectele dumneavoastră. Sunteţi cu toate acestea o persoană bine educată şi oamenii se apropie de dumneavoastră, dornici să vă cunoască. Aveţi idei bune: vorbiţi despre ele şi aplicaţi-le!.

Dragoste :Atenţie, să nu fiţi victima romantismului şi a naivităţii dumneavoastră; ţineţi-vă ochii larg deschişi.
Bani/muncă:Deţineţi formula câştigătoare pentru a strânge bani şi a-i fructifica.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI