Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Octombrie

Horoscop Urania 11 Octombrie

Horoscop Urania 11 Octombrie

Nativul, un analitic de marcă şi un critic inteligent, rareori înşelându-se, dar lipsit din păcate de înţelepciunea de a nu-şi impune cu de-a sila opiniile şi, mai ales, de a nu-şi trâmbiţa cu emfază succesele, ba chiar şi fără a ţine cont vreodată de susceptibilităţile absolut fireşti ale celorlalţi, este predestinat a avea parte în viaţă de suficiente decepţii, el fiind, totuşi, un suflet curat, un idealist.

Horoscop Urania 11 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă place să vă puneţi în valoare toate calităţile, pentru a fi apreciat şi admirat. Curios din fire, porniţi pe calea descoperirilor imediat ce aveţi posibilitatea şi reuşiţi să vă urmaţi drumul fară să încălcaţi regulile sau să deranjaţi lumea, aşteptându-vă cu răbdare rândul. Apropiat şi sociabil, în ciuda individualismului, aveţi nevoie de o bună doză de curaj pentru a vorbi despre dumneavoastră, despre experienţele trăite, despre cunoştinţele pe care le aveţi, dar o faceţi când este necesar pentru a-i ajuta pe ceilalţi, sau în sprijinul unei cauze. Prin intermediul numeroaselor domenii ce vă suscită interesul căutaţi de fapt un sens vieţii dumneavoastră, nu gloria şi popularitatea cum cred unii. Reuşita face parte din dumneavoastră; e de ajuns să credeţi doar în ea.

Dragoste :Cu toate că apreciaţi intimitatea, aveţi nevoie de spaţiu şi de deplină libertate de acţiune în relaţia de cuplu.
Bani/muncă:Sunteţi serios, organizat şi ordonat: succesul dumneavoastră profesional şi material este asigurat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI