Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

11 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 11 Septembrie

Horoscop Urania 11 Septembrie

Horoscop Urania 11 Septembrie

Fire când condescendent binevoitoare, când deosebit de serviabilă, dar fără obedienţă, plină de calităţi, dar fără a avea şi harul divin, nativul va avea parte de o situaţie materială stabilă, uneori {rar totuşi) de opulenţă, de recunoaşterea socială pe care o binemerită pentru eforturile sale neostenite, dar nu va fi nicicând prea apreciat de cei dragi de acasă, care îl vor exploata nemilos.

Horoscop Urania 11 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Pozitiv în gândire, vedeţi soarele îndărătul norilor şi sunteţi convins că încercările nu sunt decât etape pe drumul spre reuşită. Creativ, imaginativ şi optimist, îndepărtaţi din calea dumneavoastră persoanele mohorâte, fataliste, care se văicăresc şi critică sau se consideră eterne victime. Găsiţi răgazul de a vă bucura de viaţă, de a profita de clipele ei bune, de a-i aprecia atracţiile şi de a savura nenumăratele plăceri simple cotidiene. Nu că aţi fi leneş, dar ştiţi că timpul trece repede, că viaţa este scurtă şi sunteţi foarte hotărât să vă bucuraţi de toate darurile ei. După părerea dumneavoastră, fericirea este unica libertate adevărată a omului. Prin urmare, vă organizaţi orarul, faceţi planuri şi apreciaţi posibilităţile, întotdeauna în funcţie de această optică.

Dragoste :Dragoste Vă simţiţi în largul dumneavoastră într-o relaţie simplă, bazată pe libertate.
Bani/muncă: Bani/muncă Ordonat, organizat şi responsabil, vă ocupaţi de afacerile dumneavoastră într-un mod satisfăcător.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI