Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Aprilie

Horoscop Urania 12 Aprilie

Horoscop Urania 12 Aprilie

Nativul, dotat cu mult farmec şi mari disponibilităţi oratorice, este foarte puţin devotat unei profesii banale şi deloc interesat de o carieră în alt domeniu decât cel al geniului, al talentului, dar are parte, chiar dacă nu reuşeşte să ia prim-planul, compensatoriu, de satisfacţii multiple, ca rezultat al senzualităţii şi erotismului său, dar se poate să fie şi un cocktail de plăceri şi de glorie în diferite proporţii.

Horoscop Urania 12 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Pentru cei din jur, sunteţi un fel de curcubeu, într-atât cuvintele dumneavoastră sunt întotdeauna pline de speranţă şi de încredere în viaţă. Atât pe planul familial, cât şi pe cel profesional sau social sunteţi întotdeauna gata să-i ajutaţi pe ceilalţi, să le faceţi servicii, să-i ascultaţi şi să-i încurajaţi. La limită, s-ar putea spune că nu trăiţi decât pentru ceilalţi, pentru fericirea şi pentru binele lor. De altfel, în general, daţi prioritate nevoilor şi dorinţelor lor în raport cu ale dumneavoastră. Puţin pregătit pentru a vă apăra de profitori i de oportunişti, sunteţi deseori cuprins de anxietate. Generos şi binevoitor, faceţi parte dintre persoanele care se implica în marile cauze şi îşi petrec o parte a vieţii apărându-i pe cei incapabili să o facă singuri.

Dragoste :Prevenitor şi generos, sunteţi o persoană apropiată; vă place să dăruiţi şi să faceţi plăcere partenerului.
Bani/muncă:Din cauza dorinţei de a-i ajuta pe ceilalţi, va aflaţi uneori în situaţia de a avea dificultăţi financiare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI