Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Decembrie

Horoscop Urania 12 Decembrie

Horoscop Urania 12 Decembrie

Firea extrem de bănuitoare, în general, şi geloasă (fără a fi şi invidioasă) în mod special, adăugate nervozităţii duse uneori până aproape de irascibilitate, care îi pot asigura, oarecum paradoxal, o carieră de succes şi o bună poziţie în societate, sunt singurele defecte ale nativului, dar ele sunt mai mult decât suficiente pentru a-i face foarte grea viaţa de familie, ameninţată chiar de rupturi.

Horoscop Urania 12 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Bărbat sau femeie, posedaţi calităţi excepţionale, asociate în general cu feminitatea, în ceea ce are ea mai frumos. Sufletului dumneavoastră generos i se datorează indulgenţa. Oferiţi membrilor anturajului dumneavoastră o supunere liber consimţită şi acceptaţi să fiţi de cele mai multe ori în serviciul celorlalţi. Amabil şi docil, acceptaţi să vă amânaţi propriile proiecte pentru a fi mai disponibil şi a-i ajuta pe cei apropiaţi să le realizeze pe ale lor. în ochii celor din jur sunteţi un fel de înger ce veghează asupra lor. Sunteţi un mare visător şi materialismul vă este complet străin; nu trăiţi decât pentru şi prin ceilalţi, aşteptând doar câteva semne de recunoştinţă, un zâmbet sau o prietenească bătaie pe umăr.

Dragoste :Sunteţi foarte emotiv; partenerul şi nevoile sale reprezintă priorităţile dumneavoastră în viaţă.
Bani/muncă:Activ şi cu o minte ageră, atmosfera de lucru pe care o preferaţi presupune ordine, organizare şi planificare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI