Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

12 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 12 Februarie

Horoscop Urania 12 Februarie

Horoscop Urania 12 Februarie

Fire uşor adaptabilă aproape oricărui mediu, oricărei profesii şi oricărei încercări, ce va fi răsplătită din plin de micul noroc cotidian şi uneori chiar de reuşite majore, acestea cu unica rezervă a alegerii juste a liniei pe care va trebui să o urmeze pentru a ajunge la ţintă, paradoxal pentru alţii, şanse mult mai mari de reuşită fiind oferite de astre nativului… atunci când ţinta sa este plasată mai sus.

Horoscop Urania 12 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi nevoie de relaţii stimulante pe plan intelectual şi de obicei îndepărtaţi persoanele care nu corespund acestei nevoi. Spiritele înguste şi oamenii limitaţi vă decepţionează în cel mai înalt grad. Studiaţi fiinţa umană pentru a vă aduce contribuţia la crearea unei lumi mai bune. în momentele când consolaţi, ajutaţi, găsiţi soluţii, aveţi cu adevărat impresia că aceasta vă reuşeşte. Ascultaţi întotdeauna glasul vocii dumneavoastră interioare şi continuaţi-vă drumul în ritmul propriu, refuzând schimbarea acestuia. Forţa dumneavoastră rezidă în capacitatea de a vă opri pentru a vedea ce spun astrele, a evalua situaţia sau a vă redefini lista de priorităţi. Chiar dacă uneori aveţi impresia contrară, acţiunile dumneavoastră sunt importante şi apreciate.

Dragoste :Vă este necesar un partener matur, care să vă respecte opţiunile şi nevoile.
Bani/muncă:Incet dar sigur: iată deviza care vă va conduce departe.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI